VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ'DEN YENİYIL ÖNCESİ İNCE MESAJ!

31 Aralık 2015

Bolu Valisi Aydın Baruş, yayınladığı yeniyıl mesajında 2015 yılını geride bırakırken, yeni umut ve heyecanlarla 2016 yılına girdiklerini söyledi. Baruş, açıklamasında ince mesajlar verdi.

 

2015 yılında yaşanan terör olaylarına dikkat çekerek birlik ve beraberliğin bozulmadığını anımsatan Vali Aydın Baruş, "Ömrümüzden geçip giden her yıl hem fert olarak hem de toplum olarak başardıklarımızın ve gerçekleştiremediklerimizin muhasebesini yapmak; gireceğimiz yeni yılda daha mutlu, daha huzurlu ve daha müreffeh bir ortama kavuşmak amacıyla yapılması gerekenleri planlamak ve gerçekleştirmek için bir fırsattır. 2015 yılı bölgemizde yaşanan olumsuzluklara ve toplumsal barışımızı bozma teşebbüslerine rağmen birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, ülkemiz ve ilimizde eğitim, sağlık, ulaşım ve diğer alanlarda önemli yatırım ve projelerin hayata geçirildiği bir yıl oldu" dedi.

 

Yeniyılda da azimle çalışacaklarını söyleyen Vali Baruş, "Ülkemizin en huzurlu ve yaşanabilir şehirlerinden olan Bolu’muzu hem ekonomisi hem sosyal hayatı ile daha iyi bir duruma getirmek için çalışmanın vatandaşlarımıza karşı başta gelen sorumluluğumuz olduğunu unutmadan 2016 yılında da azimle çalışacağız. Bu hedefleri gerçekleştirmede en büyük yardımcımız Bolu’da yaşayan vatandaşlarımız olacaktır. Yeni yılın umutlarımızın gerçekleştiği, kardeşliğimizin pekiştiği, ülkemiz ve milletimiz için yeni ufukların açıldığı hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 


Vali Baruş, açıklamasının devamında Bolu halkına sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl diledi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.