VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILBAŞI ÖNCESİ SIKI DENETİM!

30 Aralık 2015

Bolu’da yılbaşı öncesi emniyet güçleri tarafından yapılan huzur operasyonunda çok sayıda kaçak sigara, içki ve yakalama kararı bulunan 7 kişi yakalandı.

 

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların yılbaşını sıkıntısız geçirmesi için huzur operasyonu yapıldı. Bolu Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararına istinaden 30 umuma açık işyeri ile şehrin dört ayrı noktasında oluşturulan sabit uygulama noktalarında aramalar yapıldı. Aramalar sonucu 486 şahıs sorgulanarak çeşitli suçlardan aranan 7 kişi yakalandı. 51 araç sorgusunun yapıldığı uygulamada bir araç trafikten men edildi. Huzur operasyonu kapsamında bir işyerinde 140 adet gümrük kaçağı bandrolsüz alkollü içki ele geçirilirken, başka bir işyerinde ise 180 paket kaçak sigaraya el konuldu.

 

Kontroller sırasında bir işyerine sigara içirmekten, aynı işyerinde bulunan iki şahsa da sigara içmekten idari işlem yapıldı. Araması bulunan ve huzur operasyonunda yakalanan 7 şahıs adli mercilere sevk edilirken, kaçak alkollü içki ve kaçak sigaralara el konuldu.

 

  • YILBAŞI ÖNCESİ SIKI DENETİM!
  • YILBAŞI ÖNCESİ SIKI DENETİM!
  • YILBAŞI ÖNCESİ SIKI DENETİM!
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.