VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ BERAAT ETTİ!

29 Aralık 2015

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı basın toplantısında 2014 yılı seçimleri öncesinde hakkında hazırlanan sahte belge ve evraklarla şikayette bulunulduğunu ve bununla ilgili açılan davanın sonucunda beraat kararı çıktığını açıkladı.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.  Başkan Yılmaz’, “2014 seçimleri öncesinde Belediye Başkan adayı olmamam için hazırlanan sahte evrak ve belgelerle savcılığa şikayette bulunulmuştu. Sonuç;  adalet yerini buldu ve dava beraatla sonuçlandı.” diye konuştu.


“Mahkeme beraatle sonuçlandı”

Konu hakkında konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "2014 yerel seçimleri öncesi, şahsımı belediye başkan adayı yaptırmamak için, bir grup insan elbirliği içerisinde hazırladıkları sahte belgelerle hakkımda pek çok şikayette bulunmuşlardı.  Bu dosyaları hem genel merkeze göndermişler, hem de basına servis etmişlerdi. Savcılığa da dilekçe vermişlerdi. Hazırladıkları pek çok dosya içinde sadece Şelale Park ihalesi ile ilgili konu değerlendirmeye alınmış ve hakkımda “görevi kötüye kullanma” iddiasıyla dava açılmıştı. Güya ben yandaşlarıma usulsüz bir şekilde bu kafeyi ihale etmişim. Geçmişten tanıdığım olan bir şahıs da bu sürecin içinde aktif rol oynamış, sahte belgelerle dolu bu dosyaları kaleme alarak kişisel kinini almaya çalışmıştı. Uğraştılar, çabaladılar… Sonuç;  adalet yerini buldu ve dava beraatla sonuçlandı.Bizim tek gayemiz Bolu için daha iyisini yapmak. Bundan sonra da değişmeyecek. Ufkumuz da büyük, hayallerimiz de…" şeklinde konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.