VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'A KİMLER KUMPAS KURMAK İSTEDİ?

29 Aralık 2015

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yerel seçimler öncesi, kendisini tekrar aday yaptırmak istemeyen bir kesimin kendisi hakkında değişik dosyalar hazırlayarak kumpas kurduklarını, kurulan bu kumpasta dosyaları genel merkeze götüren kuryenin kendisini arayarak her şeyi açıklamak istediğini söyledi.

 

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz bugün çok dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Yılmaz yerel seçimler öncesi birilerinin kendisine kumpas planı yaptığını söyleyerek, “Beni tekrar aday yaptırmak istemeyen içinde kendi partimden de olan, muhalefet partisinden olan, bir gazetecinin olduğu bir kısım insan bana kumpas kurdu. Hakkımda dosyalar hazırlayarak genel merkeze kadar götürdüler. Ama bu kumpas ve uydurma dosyalar kendi ayaklarına dolaştı” dedi.

ESRARENGİZ KURYE KONUŞTU

Başkan Yılmaz kendisine kurulan kumpastan haberi olduğunu fakat geçtiğimiz günlerde kendisini esrarengiz bir kişinin aradığını ifade ederek, “Bu kumpastan bilgim vardı. Fakat geçen beni biri aradı. Önceden Bolu’da yaşadığını şu an kendisinin Trabzon’da olduğunu söyledi. Bana kurulan kumpasta bu kişi dosyaların kuryeliğini yapmış. Bana şu an vicdanen çok rahatsız olduğunu ve bana kurulan kumpas dosyalarını bana göndereceğini söyledi. Kendisine ‘neden şimdiye kadar sustun da şimdi konuşuyorsun’ diye sorduğumda, çok korktuğunu hatta bu korku yüzünden Bolu’dan gitmek zorunda kaldığını fakat vicdan azabından uyuyamadığını belirterek elinde ki tüm dökümanları bana göndereceğini söyledi. Bu dökümanlar geldiğinde kamuoyuyla bunları paylaşmayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • MustafaDEER
    30 Aralık 2015 • 08:43
    Sayın Başkanım meyveli ağaç taşlanir. Siz Bolu'da modern yaşam ortamını yaratmak için gereğini yaptınız, sagolun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.