VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE YENİ BAŞKANLAR BELLİ OLDU

27 Aralık 2015

Cumhuriyet Halk Partisi’nde iki seçim birden yapıldı. İl Gençlik Kolları Başkanlığına Tahsin Mert Karagöz ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına ise, Güldane Şahin seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde iki seçim birden yapıldı. İl Gençlik Kolları Başkanlığına Tahsin Mert Karagöz ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına ise Güldane Şahin seçildi. Kongreye CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, CHP eski Milletvekili adaylarından Elfaz Temiz, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve parti üyeleri katıldı.

Tek adaylarla gidilen seçimlerde Tahsin Mert Karagöz CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na, Güldane Şahin ise Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

AK PARTİLİ BAŞKAN CHP’DE

CHP İl Binasında gerçekleştirilen gençlik kolları başkanlığı seçimine Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel de arkadaşlarıyla birlikte geldi. Rakibini tebrik eden Taha Furkan Sönmezel, listeye tek aday olarak giren CHP’li Tahsin Mert Karagöz ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

1 yorum yapılmış
  • partili
    28 Aralık 2015 • 00:28
    şimdilik il başkanı olamayan amma ilçe başkanı,ilçe kadın kolları başkanı ve de il gençlik kolları başkanı olan tanju beyin yeni seçilen başkan yardımcılarını kutlarım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.