VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DAN BAHÇELİ'YE İSYAN

25 Aralık 2015

.ÇBolu’da MHP’nin önde gelen isimleri kurultay yapılması ve yeni oluşumun ülkücü harekete heyecan getireceği ifade edildi. MHP Bolu Belediye Meclis Üyesi Ercan Üsküp, Doktor Murat Yapıcı, Nizamettin Yıldırım, Mustafa Öz gibi isimlerin başını çektiği grup basın açıklaması yaparak kurultay yapılması çağrısında bulunacaklar.

Grup adına açıklama yapan MHP Bolu Belediye Meclis Üyesi Ercan Üsküp, “Bolu Hareket İnsiyatifi grubu MHP'de değişim için 26 Aralık Cumartesi Saat 13.00’da Bolu Elektrikçiler Odası Toplantı Salonunda basın açıklaması yapacak. Toplantıya camianın önde gelen eski görev yapmış değerli İl Başkanları, İlçe Başkanları, Milletvekili Adayları, Belediye Başkan Adayları, görev yapmış Belediye İl Meclis Üyeleri ve camiamızın katılımıyla Bolu’da değim insiyatif hareketinin düzenlediği bir basın toplantısı elektrikçiler toplantı salonunda yapılacak. Genel Başkan Seçimli olağanüstü kurultay talepli bir açıklama olacaktır. 6 delegemizden, 3’ünün geleceğini düşünüyoruz. Arkadaşlarımızın vicdanı sorumluluğuna bırakıyoruz. Gördüğümüz şey, %100 değişimin çok iyi olacağını, bu harekete öncülük yaptığımızdan dolayı da camianın çok büyük müteşekkir duygularını alıyoruz” dedi.

“AYRILIK GAYRILIK OLMADAN”

“Biz adaylar üzerinde durmuyoruz. 3 tane değerli adayımız var. Camianın bu saatten sonra ayrıştırma ortamına tahammülü olmadığını birlikten güç doğacağını, dolayısıyla bir araya gelerek ilk önce bu Genel Başkan seçimli ilgili tüzük değişikliğinden sonra mevkii, makam peşinde olmadan birlik ve beraberlik hareket noktasında ne olur, birisi genel başkan olur diğerleri yardımcıları olur. Yani ayrılık, gayrılık olmadan birlik ve beraberlik içinde geleceği inşa etmek camianın genel anlamda düşüncesi bu.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.