VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇ KIZ ORTAYA ÇIKTI AMA AİLESİNİ ARAMADI

25 Aralık 2015

Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde kaldığı yurttan izin alarak ayrılan ve 15 günden bu yana haber alınmayan Mengenli 19 yaşındaki üniversiteli kız öğrenci Melike Bükrübaş Çanakkale’de ortaya çıktı. Genç kız polise ifade verdi ancak ailesini aramadı. Aile kızlarının sesini duymak için gözü yaşlı bekliyor.

Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Melike Bükrübaş, 15 gün önce kaldığı yurttan ayrıldı. Ailesinin ulaşamadığı Melike Bükrübaş, basında çıkan haberler sonrasında Çanakkale’de ortaya çıktı. Polise giderek kayıp olmadığını söyleyen genç kız kimseden şikayetçi olmadı. Serbest bırakılan üniversite öğrencisi ailesini aramadı.

AİLENİN ÇARESİZ BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

Gözü yaşlı anne Mürvet Bükrübaş, “Gazetelerde çıkan haberlerden sonra Çanakkale'de polise giderek kayıp olmadığını söylemiş. Kimseden şikayetçi olmamış. İfadesi alındıktan sonrada kimseden de şikayetçi olmayınca serbest bırakılmış. Ama bizimle kendisi hala iletişime geçmedi. Kızımın sesini duymadım. Onu hala çok merak ediyoruz" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.