VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR GARİP İLİŞKİ AĞI

24 Aralık 2015

Bolu'da bir kadın, evli olan akrabası tarafından evinde ve ormanlık alanda tecavüze uğradığını söyleyerek şikayetçi oldu. Tecavüzle suçlanan şahıs ise ifadesinde gayri meşru bir ilişki yaşadıklarını söyleyerek iddiaları reddetti.

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada bir kadın, akrabası tarafından tecavüze uğradığını iddia etti. Daha önce de teklifte bulunduğunu ancak kendisinin kabul etmediğini söyleyen F.Ş. adlı kadın, evli E.K. tarafından rahatsız edilmeye başlandığını söyledi. Ardından da evde yalnız bulunduğu bir sırada kapının çalındığını ve evine zorla girdiğini iddia eden F.Ş. “Apartmana giren insanlarla beraber içeri girmiş. Kapı çalınca ben gelen kişinin ana kapıda olduğunu sanarak kapıyı açtım ve zorla içeri girdi. Evde bana tecavüz etti” dedi. Hakimin “Bağırmadın mı, yardım istemedin mi?” sorusu üzerine “Apartmanda kimse yoktu” dedi.

KADINDAN ÇELİŞKİLİ İFADELER

F.Ş. daha sonra konuşmak için E.K.’nın işyerine kendi isteği ile gittiğini, orda da kendisini zorlamasına rağmen karşı koyduğunu, bunun üzerine E.K.’nin aracına binerek gittikleri ormanlık alanda kendisine yeniden tecavüz ettiğini belirtti. Hakim “İşyerine neden gittin ve arabasına binerken yardım istemedin mi?” sorusu üzerine de “Konuşmak için işyerine gittim. Arabasına da zorla bindim. Çünkü beni tehdit etti” diye konuştu.

Ayrıca F.Ş. sanık E.K.’ye attığı aşk içerikli mesajları, sanığın zorlamasıyla attığını söyleyerek “Bana güzel mesajlar yazıp göndermemi istiyordu. Kendi ısrarıyla o mesajları göndermek zorunda kaldım” şeklinde ifade verdi.

GAYRİMEŞRU İLİŞKİ YAŞADIK”

Sanık E.K. ise duruşmaya katılmazken daha önceki ifadesinde F.Ş. ile 2-3 ay süren gayri meşru bir ilişki yaşadıklarını, ancak evli olduğu için gizli kaldığını söyleyerek, “Ayrıldıktan sonra bana mesajlar atmaya, telefonla aramaya başladı. ‘Beni bırakma, intihar ederim’ diyordu. İşyerime gelip; ‘beni gezdirmezsen seni rezil ederim’ şeklinde sözler söyledi. Telefonlarına cevap vermediğimde sürekli işyerime geldi” dedi.

Duruşma 14 Ocak 2015 tarihine ertelenirken, F.Ş. mahkemenin kendisine bir avukat ataması talebinde bulundu.

Haber: Bolu Ekspres Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.