VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

19 YAŞINDAKİ KIZ 10 GÜNDÜR KAYIP

23 Aralık 2015

Bolu’nun Mengen ilçesinde yaşayan ve Zonguldak'ın Devrek İlçesi'ndeki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Bölümü'nde eğitim gören 19 yaşındaki Melike Bükrübaş’ten 10 gündür haber alınamıyor. Gözü yaşlı aile kızlarının bulunmasını için yetkililerden yardım bekliyor.

Edinilen bilgiye göre,  Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtta kalan 19 yaşındaki Melike Bükrübaş, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü yurttan 1 hafta izin alarak ayrıldı. Mengen’de oturan 45 yaşındaki anne Mürvet Bükrübaş, kızını görmek için Devrek’e gittiğinde kızını yurtta bulamadı. Kızını telefonla arayan anne, kızından, “Ben seni arayacağım anne” cevabını aldı. Bu konuşmadan sonra telefonuna ulaşılamayan genç kız için aile savcılığa ve polise kızlarının kayıp olduğu başvurusunda bulundu. Polis ekiplerinin üniversite öğrencisini bulunması için çalışmaları devam ederken, anne Mürvet Bükrübaş ve baba Metin Bükrübaş, çaresizlik içinde kızlarının bulunmasını bekliyor.

AİLESİNİN ÇARESİZ BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

Baba Metin Bükrübaş, kızının arkadaşlarının kendisine bir kişinin burs  vermek vaadiyle kızları kandırmaya çalıştığını söylediklerini ifade etti. Bükrübaş, “Kızım bu kişin tuzağına düşmüş olabilir. Polise gerekli şikayetlerde bulunduk” dedi.

 

2 yorum yapılmış
  • kenan
    23 Aralık 2015 • 05:54
    Allah yar vE yardimcilari olsun
  • evkisarba
    27 Aralık 2015 • 07:56
    Bence mügeanlı bulur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.