VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 21 ARALIK PAZARTESİ

21 Aralık 2015

Bolu'da vefat edenler

 

1-  Mengen İlçesi Karaşeyhler Köyü halkından Halit ve Ali YILDIZ’ın babasıMuhittin YILDIZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karaşeyhler Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecektir.

 

2- Kızılağıl Köyü Karamanlar Mahallesi halkından Merhum Nazmiye YILDIZ'ın eşi, İbrahim YILDIZ Hacer Mülayim ve Mehmet YILDIZ'ın babası; Niyazi YILDIZHak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kızılağıl Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Kızılağıl Köyü Karamanlar Mahalle  Mezarlığı'na defnedilecektir. 

 

3- Hamzabey Köyü halkından Merhum Hacer GÜRGEN'în eşi, Merhum ÖZTÜRK, Fatma ÇAKIR, Abdullah GÜRGEN, Melek ÖZKAN, İbrahim GÜRGEN'in babası;Mehmet GÜRGEN  Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hamzabey Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

4- Demirciler Köyü halkından Gülfiye NADİR'in eşi, Emine SOYAYDIN, Sabriye KORKMAZ,  Rabia YAMAN ve Cevriye KORKMAZ'ın babası, İbrahim, Hakan, Erol ve Cevdet'in kayınpederi, Fatma UÇAR ve Havva ALTUN'un abisi; Yusuf NADİRHak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Demirciler Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

5- Sümer Mahallesi halkından Şerafettin ÇELİK, Hatice YÜKSEL ve Sabahattin ÇELİK'in annesi, Köy Hizmetlerinden Emekli Merhum İsmail ÇELİK'in eşi; Hayriye ÇELİK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

Etiketler: boluvefat
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.