VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTOBÜS MOLA VERDİ, GARSONLAR KURTARDI!

18 Aralık 2015

Bolu'da kendisini telefonla arayan dolandırıcıların 138 bin TL istemesi üzerine bankadan kredi çekmek üzere otobüsle şehir merkezine gelmek üzere yola koyulan emekli adam, otobüsün mola verdiği tesislerde garsonlar tarafından dolandırılmaktan son anda kurtarıldı.

 

Edinilen bilgiye göre, Bolu'nun Mengen ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki emekli Recep Kayabaşı, kendisi telefonla arayan ve polis olarak tanıtan kişiyle konuşmaya başladı. Telefondaki kimliği belirsiz şahıs, Recep Kayabaşı'na terör örgütü elemanlarınca kimlik bilgileri kullanılarak bankadan 138 bin lira para çekildiğini, operasyon yapmaları için aynı miktarda parayı yatırması gerektiğini söyledi. Telefonda söylenenlere inanan Recep Kayabaşı, hemen evindeki altınlarını alıp kuyumcuya giderek bozdurdu. İlçedeki banka şubesinden de bir miktar kredi çeken Recep Kayabaşı, kalan kısmı da Bolu'daki banka şubesinden çekmek üzere yolcu otobüsüne bindi. Kent girişine birkaç kilometre kala otobüs dinlenme tesisinde mola verdi.

 

Dinlenme tesisinde Recep Kayabaşı'nın telaşlı bir şekilde telefonla konuşmasından şüphelenen garsonlar Özer Kurt (23) ve Hakan Gümüş (31) hemen polisi aradı. Kayabaşı ile konuşan garsonlar, telefondaki kişinin dolandırıcı olabileceğini söyledi. Kısa süre sonra İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tesislere geldi. Garsonların dikkati sayesinde dolandırılmaktan kurtarılan Recep Kayabaşı, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

  • OTOBÜS MOLA VERDİ, GARSONLAR KURTARDI!
  • OTOBÜS MOLA VERDİ, GARSONLAR KURTARDI!
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.