VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVAŞ ABAK'TAN LİSTE İDDİALARINA YANIT GELDİ

18 Aralık 2015

Boluspor Başkanı Savaş Abak, yine gündeme bomba düşecek açıklamalar yaptı. Liste hazırlığı içinde olan işadamlarına seslenen Abak, “Ben koltuk sevdalısı değilim. 'Daha iyi yönetirim' diyen varsa buyursun gelsin. Beni kimse zorla başkan yapmadı. Cebimden ödediklerim için de üzülmüyorum. Yine ödemeye devam ederim. Ama gün birlik zamanı” dedi.

 www.bolusampiyon.com muhabiri Oğuz Akyüz’ün sorularını yanıtlayan Boluspor Başkanı Savaş Abak, kamuoyunda bazı işadamlarının yönetim listesi yaptığı şeklinde çıkan haberlerle ilgili soruya, “Ben koltuk sevdalısı değilim. Daha iyi yönetirim diyen varsa buyursun gelsin. Yönetim olarak 1.2 Milyon TL bağış yaptık. Bunun haricinde cebimden 6 Milyon TL para verdim. Bu rakamın faizinin ne kadar olduğunu az çok tahmin ediyorsunuzdur. Şunu da söylemek istiyorum. Beni kimse zorla başkan yapmadı. Cebimden ödediklerim için de üzülmüyorum. Yine ödemeye devam ederim. Ama gün birlik zamanı. Boluspor’un 50. yılı. Herkesin elini taşın altın sokması gerekiyor. Dediğim gibi benim derdim Boluspor. Koltuklar geçicidir, baki kalan Boluspor’dur” diye konuştu.

  “YILLIK 2-3 MİLYON KAZANDIRAK PROJEMİZ VAR”

“3-5 firma dışında olmadı. Forma reklamı dahi veren olmadı. Fikir sunan olmadı. Projesi olan olmadı. Daha önceden verilen maddi desteğin yarısı bile şuan verilmiyor. Bu konuda hiçbir zaman dert yanmadım. Çıkardım, kendi cebimden ödedim. Kimseye boyun eğmedim. Şuan birkaç ciddi projemiz var ve bu proje Boluspor’a 2-3 Milyon TL’lik gelir sağlayacak. Şuan açıklayamıyorum. Ama ciddi adımlar attık. Gerçekleştiği zaman kulüp kendi kendini çevirmeye başlayacak.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.