VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O YÖNETİCİYLE İLGİLİ ÇARPICI SÖZLER

17 Aralık 2015

Boluspor Başkanı Savaş Abak, Bolu Şampiyon Gazetesi muhabiri Oğuz Akyüz’e dobra açıklamalar yaptı. Son zamanların en çok tartışılan ismi İsmail Okur ile ilgili soruya, “Kulüple ilgili attığı her adımdan benim haberim vardır. Bana sormadan hiçbir transfer ya da başka bir şey yapamaz” dedi.

Uzun zamandır sessizliğini koruyan Boluspor Başkanı Savaş Abak içini Bolu Şampiyon Gazetesi’ne döktü. Abak, Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Yardımcısı ve yapılan transferlerde ön planda yer alan yönetici İsmail Okur’a yöneltilen eleştiriler ilgili bir soruya, “İsmail 3-5 kuruşluk adam değil. Boluspor’daki görevi iş bitirmek. Bir transfer düşünürüz. Fiyatını, misal veriyorum 200 Bin Euro çekerler. Bende İsmail Okur’a '100 Bin Euro’ya getir bu adamı diye söylerim. İsmail ne yapar eder bu adamı bize söylenen rakamın çok aşağısına getirir. Kulübe faydası çoktur. Oyuncu gönderme işi en pis iştir. Bu işi de İsmail Okur’a yaptırırım. Oda ne yapar eder bu işi halleder. Bu sezon bir çok transferde kulübü kâra sokmuştur. Kulüple ilgili attığı her adımdan benim haberim vardır. Bana sormadan hiçbir transfer ya da başka bir şey yapamaz” diye konuştu.

TRANSFERLER NASIL YAPILIYOR?

“Oyuncu takip sistemi var. Bu sisteme 7 bin 500 Euro veriyoruz. Bu sistemden hocanın, yöneticilerin herkesin haberi var. Hoca sisteme bir oyuncu yazdırır, yönetici isim yazdırır ve oyuncuyu takip etmeye başlarız. Birkaç adam gönderip o isimi izlemeye başlarız. Menajerler illaki gelir ya da telefonla bize isim söyler. Bu bütün kulüplerde olan şeyler. Oyuncuyu araştırırız. Son bir sezonuna bakarız, geçmişine bakarız. Menajer dedi diye oyuncu transfer etmeyiz. Transferleri İsmail Okur falan yapmaz. Oyuncu izlenir, karar verilir. İsmail de bu oyuncuyu en uygun fiyata kulübe getirir.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.