VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇÖP TOPLAMA SİSTEMİNDEN YENİ SİSTEM

16 Aralık 2015

İzzet Baysal Caddesi’nde evsel atıkların toplanması sisteminde değişikliğe gidildi. Bundan böyle vatandaşlar evsel atıkları çöp kovalarının yanına bırakmayarak çöp kamyonunda bulunan görevlilere kendileri teslim edecekler.

Bolu Belediyesi, İzzet Baysal Caddesi’nde yaptığı değişiklik ile evsel atıkların toplanmasında yeni bir uygulamaya yürürlüğe koydu. Daha öncede İzzet Baysal Caddesi üzerinde iş yeri ve ikameti bulunanlar, belirlenen saatlerde evsel atıklarını cadde üzerine bırakıyor, belediyeye bağlı ekipler bunları çöp arabasına yüklüyordu.

Bundan böyle Bolu Belediyesi aldığı karar ile evsel atıkların her gün saat 16.00 ve 21.00 saatlerinde Bolu Valiliği önünden caddeye girecek çöp arası vasıtasıyla toplayacak. Ancak vatandaşlar yeni sistemde evsel atıklarını çöp kovalarının yanında bırakmak yerine, cadde üzerinde seyir halinde bulunan araca teslim edecekler.

Bolu Takip Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • MFeritDnmezkralgeridnmmdr
    16 Aralık 2015 • 04:31
    Belediye Başkan'ımız yapmış olduğu uygulamaları uzun çalışma ve tecrübelerine dayanarak yapmaktadır kısa bir zaman dan beri Bolu'da olup yapılan çalışmaları yakından takip ve işin içinde olmam nedeniyle taktirle karşılıyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.