VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KİM BU MENAJER!

15 Aralık 2015

Boluspor'da bazı transferlerde ismi olan menajerin sosyal medyada paylaşımları olay oldu. Hafta sonu oynanan Denizlispor maçı sonrası taraftara ağır sözler söyleyen K.C.T isimli menajerin Boluspor'la ilgili paylaşımları kafalarda soru işareti bıraktı.

 

 

Boluspor'da sezon başında yapılan bazı transferler sorgulanırken bu isimleri kulübe getiren isim ayyuka çıktı. K.C.T isimli şahıs Resmi twitter hesabından attığı twetler ise herkesi şok etti. Boluspor'un kadrosunun nasıl olması gerektiğinden hangi oyuncuların alıncağına kadar bir çok konu hakkında fikir sahibi olan bu isim Hernanes ve Henri Belle ile birlikte birçok futbolcunun menajerliğini yapıyor. Kulüp binasında futbolcuları ile çektirdiği rahat pozlar ise işin boyutunun ciddi aşamalara geldiğini gösteriyor. Boluspor yönetimin bu tarz menajerlere takımı emanet etmesi tartışma konusu olacağa benziyor. 

 

Boluspor taraftarına şok sözler

 

Sosyal medya aracılığıyla taraftarlara göndermelerde bulunan K.C.T, “Hangi takım olursa olsun, takım galipken yönetim istifa diyen taraftarı tespit edip başını ezeceksin” şeklinde yazdı. Taraftarlar bu olaya büyük tepki gösterirken, menajerin iletisinin altına yorumlar atıldı.

 

Twitter hesabında şok sözler 

 

"Boluspor ideal 11i bence böyle olmalı... Soner Adem Emrecan Ramazan Eren Henri  Alican Janda     Emre Sebastian Anco Jansen"

"Savaş abi adam gibi adamsın boşver geç olsun güç olmasın adamlığın yeter!!!"

"Sezon başı Boluspor' a transfer ettiğim Sebastian Hernandez son dakikalarda beraberliği getiren…"
"Makoun u Boluspora getiricektim komik bir rakkama ama herşeyi cok bilen bir hoca vardı orda o istemedi mac oynamamıs diye. Yazık olmuş.."

"Bizim getirdiğimiz her oyuncu takıma katkı saglıyor. Bizi dinleyin başarıya devam edin. Yeter artık takımları s... para kazanıcaz diye"

"Hangi takım olursa olsun. Takım galipken yönetim istifa diyen taraftarı tespit edip başını ezeceksin. Emeğe ayıptır. Günahtır." 

Etiketler: BOLUSPORMENAJER
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.