VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEVRE ARASI GOLCÜ GELİYOR!

11 Aralık 2015

Kısıtlı kadrosu ve sergilediği futbolla inişli çıkışlı grafik sergileyen Boluspor, devre arası öncesi ilk golcü adayını buldu. Yönetimin, "Fırtına" diye nitelendirdiği yıldız oyuncuyla görüşmelerin başladığı öğrenildi.

 

 

ÖZEL HABER: OĞUZ AKYÜZ

 

Şampiyonluk hayaliyle 50'nci yılında sezona başlayan Boluspor, ilk devrenin bitimine haftalar kala sergilediği futbol ve aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaşattı. İnişli çıkışlı grafiğe bir de Giresun deplasmanında 5-1'lik tarihi hezimet eklenince camiada tepkiler artmaya başladı. Kadroyu güçlendirmek için düğmeye basan transfer komitesi, ilk olarak golcü avına çıktı. Edinilen bilgiye göre, kırmızı beyazlılar Süper Lig'de yıllarca Galatasaray forması giyen ve şuanda Karşıyaka için ter döken Necati Ateş'in peşine düştü. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, yıldız oyuncu için teklif gönderildi. Yönetimde "fırtına" diye nitelendirilen 35 yaşındaki golcünün Boluspor forması giymesi için devre arasına kadar ciddi teklif götürüleceği iddia ediliyor. 

 
2 yorum yapılmış
  • durmutakran
    11 Aralık 2015 • 10:42
    bu habere gülesim geldi necati ateş geliyormuş bir hafta sonra bahalı geldi vazgeçtik haberleri yazılacak
  • yuksel14
    11 Aralık 2015 • 16:52
    biraz daha büyüğü yokmu bari 40 lık 45 lik alsaydınız.adam koşamıyor artık..karşıyakada cokmu gol atıyor sanki bize gol makinası genç lazım..bizim a-2 deki daha iyi......
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.