VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARSU'DAN PARTİYİ ELE GEÇİRME İDDİASI!

9 Aralık 2015

CHp'nin Seben İlçe Kongresi'nde Tanju Özcan'a el vermeyip, "iki bira içip twit atmakla bu işler olmaz" diyen İl Başkanı Kazım Karsu, o ifadeleri kim için kullandığını açıkladı.

 

Seben ilçe kongresinde "İki bira içip twit atmakla bu işler olmaz" diyen CHP İl Başkanı Kazım Karsu, tartışma sonrası Özgür Bolu Gazetesi'ne konuştu. Karsu, "Kim içiyorsa ona söyledim. İki kişinin partiyi ele geçirmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

 

HABER: MURAT ÇELİK 

 

Seben'de gerçekleştirilen CHP İlçe Kongresi'nde yine kavga yaşandı. İl Başkanı Kazım Karsu, tokalaşmak için kendisine el uzatan Tanju Özcan'a kafasını çevirince ortalık gerildi. İkili arasında yaşanan sözlü tartışma sırasında İl Başkanı Karsu, "İki bir içip twit atmakla bu işler olmaz" dedi. Kazım Karsu'ya telefonla ulaşan Özgür Bolu Gazetesi, bu sözlerle kimi kastettiğini sordu. Karsu, "Kim içiyorsa, kim sağa sola saldırıyorsa ona söyledim. İçip içip twit atmakla bu işler olmaz" dedi. 

 

"PARTİYİ ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

 

Parti içinde yaşanan kavganın ne zaman son bulacağı ve kavganın asıl nedeninin sorulması üzerine konuşan Kazım Karsu, "Yakında çözülür. Kongrede çözülür. Sıkıntının en büyük kaynağı, Tanju Özcan'ın partiyi ele geçirmeye çalışmasıdır. Hüseyin yıkılmaz ile Tanju Özcan'ın partiyi ele geçirmeye çalışmalarına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

1 yorum yapılmış
  • chpli
    9 Aralık 2015 • 10:17
    Bira da içse , zehir de içse kendi parasıyla alıp içiyorsa il başkanı bile olsa eleştirdiğimiz, başkasının yaşam biçimine çemkiren adam hoşgörülü değildir, demokrat değildir, solcu hiç değildir...Partiyi Bolu yerelinde rezil eden baş müsebbib sensin sayın Karsu. Akplilerin , kendilerinden olmayanlara sataştıkları ağızla konuşman yakışık almamış.İl kongresinde aday maday olma, partiyi giderayak yerlere düşürdün zaten.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.