VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN SPORA DESTEK İSTEMEYE GİTTİ!

9 Aralık 2015

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret ederek, başta Boluspor Kulübü olmak üzere Bolu’daki mevcut spor tesisleri ve spor yatırımları için maddi destek talebinde bulundu.

 

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu’da sporun gelişimi ve daha çok sporcu yetişmesi için kolları sıvadı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Süper Lig’in ana sponsor kuruluşu Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret eden Ercoşkun, Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Bünyamin Bozgeyik ile bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede, Bolu’da sporun gelişimi ve daha çok sporcunun yetişmesi başlıklarının masaya yatırıldığı öğrenilirken, Ercoşkun’un başta Boluspor Kulübü olmak üzere Bolu’daki mevcut spor tesisleri ve spor yatırımları için maddi destek talebinde bulunduğu bildirildi.

 


Ziyaret sonrası ilk değerlendirmelerinde Bolu için verimli bir görüşme gerçekleştirildiğini ifade eden Milletvekili Ali Ercoşkun, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan Bolu’nun elde edeceği kazanımların ayrıntılarını önümüzdeki günlerde açıklayacağını söyledi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.