VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR GİRESUN'DA DAĞILDI

7 Aralık 2015

Boluspor Karadeniz derbisinde büyük şok yaşadı. Giresunspor deplasmanına konuk olan temsilcimiz, Vedat Muriqi’nin hat-trick yaptığı maçı 5-1 kaybetti. Sezonun şuana kadar en farklı yenilgisi oldu.

HABER: MURAT ÇELİK

Sezon başından bu yana bir iyi bir kötü performans sergileyen Boluspor, Giresun deplasmanında SOS verdi. İki ileri bir geri yoluna devam eden temsilcimiz, 14’ncü haftanın kapanış maçında Giresunspor’a konuk oldu. Son haftaların en formda takımı Giresunspor, temsilcimiz karşısında golü erken buldu. 11’nci dakikada Vedat Muriqi takımını öne geçirirken, 22’de Herve Tchami farkı ikiye çıkardı. 43’te Boluspor’un kazandığı penaltı atışını Jansen gole çevirdi. Devre 2-1’lik skorla sonuçlandı.

VEDAT FARKI AÇTI

İkinci yarıda Giresun fırtınası esmeye devam etti. Boluspor savunmasının büyük hatalarını iyi değerlendiren yeşil-beyazlılar, 52’de Vedat’ın golüyle iki farklı geriye düştü. Dakikalar 62’yi gösterdiğinde Cihan Can skoru 4-1’e getirdi. 79’da maçın yıldızı Vedat Muriqi bir kez daha sahneye çıktı. Takımının 5’nci, kendisinin 3’üncü golünü kaydetti. Geriye kalan dakikalarda başka gol gelmedi. Ortaya koyduğu performansla inişli çıkışlı grafik çizen Boluspor, tarihi bir hezimetle Giresun’dan boş döndü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 yorum yapılmış
  • bolu14
    7 Aralık 2015 • 12:16
    Bu takimdan 1 sos olmaz tranfer lazim forvet orta saha kanatlar calismiyor 5 yedigimize şükür edelim maç farka gıdecekti çok yazik ve bolu için hezimet oldu ligde sonunculuga post atiyoruz az kaldi yönetim ara transferde takviye lazim yoksa bu takimla kümeye düşeriz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.