VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

3 PARTİDEN ORTAK BAYIRBUCAK KARARI

4 Aralık 2015

Bolu Belediye Meclisi’nde AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak önergesi ile Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası başlatılması kararı alındı. Yardımların belediyeye teslim edilmesi gerekiyor.

Bayırbucak Türkmenlerine bir yardım eli de Bolu’dan geldi. Belediye Meclisi toplantısında üç siyasi parti ortak kararla yardım gönderme kararı aldı. Bayırbucak Türkmenlerine toplanan yardımların ulaşımı Bolu Belediyesi tarafından yapılacak.

“HALKIMIZIN DUYARLILIĞINI BEKLİYORUZ”

Belediye Meclisi’nde alınan kararla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Şuan Suriye içinde bulunan Bayırbucak Türkmenleri eziyet içerisindeler. Birçok insanımız ölüyor. Orada yaşlılar, çocuklar ve kadınlar var. Kış mevsimine girdiğimiz için zor durumdalar. Bunun için de Belediye Meclisinde yardım yapılması için müşterek bir karar alındı. Bu ve ilçelerinde yaşayan hamiyetsever halkımızdan buradaki soydaşlarımızın mağduriyetlerinin gidermek için bir nebze çorbada tuzumuz olması için destek talebinde bulunuyoruz. Gelen desteklerin tamamını TIR’larla götürme sistemini Bolu Belediyesi olarak bizler sağlayacağız. Bu konularda Bolu halkının çok cömert davrandığını biliyoruz. Bu cömertliklerini kışa girdiğimiz bu dönemde Bayırbucak Türkmenleri içinde göstereceklerini biliyoruz. Şu anda oraya gidebilecek un, gıda ve giyecek ve battaniye yardımına ihtiyaç vardır. Biz bunların tamamını derler toplar paketler ve oradaki soydaşlarımıza ulaştırırız. Maddi ve nakdi yardım yapma arzusunda olan insanlarımızın Bolu Belediyesi’ne müracaat etmelerini rica ediyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.