VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜ CAMİA ÖZÜR BEKLİYOR!

4 Aralık 2015

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, “MHP’yi olduğu gibi, CHP’yi de sileceğiz” diyen Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Fatih Metin’den özür beklediklerini söyledi.

1 Kasım seçimlerinde Ak Parti’den 3.Sıra adayı olan ancak meclise giremeyen Fatih Metin, “MHP’yi olduğu gibi, CHP’yi de sileceğiz” şeklinde açıklamasıyla bir anda gündeme oturdu. MHP İl Başkanı Mehmet Aydın’ın ‘şuursuz’ diyerek tepki gösterdiği Metin, bir kez daha yanıt vererek, “Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye” şeklinde karşılık verince kavga büyüdü. Son olarak MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, parti binasında basın toplantısı düzenlendi.

"SABIRLA TAKİP EDİYORUZ"

Ak Partili Fatih Metin’i sabırla dinlediklerini söyleyen Mehmet Aydın, “Milliyetçi Hareket Partisi bir ideoloji partisidir. İdeolojisi Türk Milliyetçiliğidir. Türk Milliyetçiliği Türk Milletinin tarihi kadar eskidir. Türk Milliyetçiliği her düştüğü zor durumda küllerinden tekrar doğmuştur. Türk Milliyetçiliği var oldukça Milliyetçi Hareket Partisi’de var olacaktır. Kimse Milliyetçiliği silemez ve bitiremez. İlimizde bir dönem Milletvekilliği yapmış bir dönemde Bakan Yardımcılığı yapmış AKP’li Fatih Metin’in son günlerde Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücülere yönelik yaptığı hakaretleri ve aşağılamaları hayretle ve büyük bir sabırla takip ediyoruz” diye konuştu.

"BU HAREKET MENFAAT BİRLİKTELİĞİ DEĞİL"

Yuvalarına karşı yapılan hakaretleri maruz görmelerinin söz konusu olmadığını söyleyen Mehmet Aydın, “Öncelikle Fatih Bey bilmelidir ki, emperyalist güçler ve onun ülke içindeki işbirlikçileri yıllardır ülkücü camiayı bu topraklarda yok etmek için ne kadar büyük oyunlar oynamış olsalar da bunda başarılı olamamışlardır. Bu hareket menfaat birliktelikleriyle değil, gönül birlikteliğiyle ve Türk İslam şuuruyla oluşmuş bir harekettir. Bu topraklarda, vatan hassasiyeti, bayrak hassasiyeti ve Millet hassasiyeti olan ne kadar insan varsa adresi Milliyetçi Hareket Partisidir. Bazı arkadaşlarımız bugün kırılmış, küsmüş olsalar bile Milliyetçi Hareket Partisi onların yuvasıdır. Bu yuvaya karşı yapılan hakaretleri maruz görme durumumuz olamaz” şeklinde konuştu.

"ÖZÜR BEKLİYORUZ"

“Ey Fatih Metin” diyerek son mesajını söyleyen Aydın, şöyle konuştu;

“Hiçbir ülkücünün, bu şahsın sarf ettiği hakaret dolu cümleleri, kabul etme ihtimali yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi için durum tespiti yapmak bu şahsın haddine değildir. Ey Fatih Metin! Bundan sonra yapacağınız tespitlerin Milliyetçi Hareket Partisi’nden uzak olması gerektiğini hatırlatarak, bugüne kadar yaptığınız hakaretlerden dolayı tüm Ülkücü camiadan özür dilemenizi bekliyoruz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.