VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 4 ARALIK CUMA

4 Aralık 2015

Bolu'da bugün vefat edenler.. Rahmet Diliyoruz

1- Tekke Işıklar Köyü halkından Fatma İŞLER'in eşi, Merhum Ahmet ve Mehmet İŞLER'in babası, Cemile ve Döndü İŞLER'in kayınpederi, Ayşe, Arzu, Uğur, Sabri, Emine, Hanife ve Hatice'nin dedesi Uzun Muhtar; Hakkı İŞLER Hak'kın rahmetine kavuşmutur.

    Cenazesi bugün Tekke Işıklar Köy Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra Tekke Işıklar Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. 

     2- Semerkant Mahallesi halkından Durmuş ve Gülüzar KÜNER'in kızları, Orüs Eski Sendika Başkanı Zekeriya DÜCCAR'ın eşi, Sukan ve Sibel DÜCCAR'ın annesi, Aslan ve İsa DÜCCAR'ın yengesi, Safinaz SINMAZ'ın kardeşi; Çeşminaz DÜCCAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazesi bugün Özayan Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir. 

    3- Tekke Işıklar Köyü halkından Merhum Ahmet AKBAŞ'ın eşi, Ahmet BİLGİ, Hatice ÇAM'ın ablası, Merhum Hüseyin AKBAŞ, Hanife ÖZEN, Şerif EVREN, Kadriye ÖZÇAKIR, Nazlı TUNCA ve Pazaryeri Esnaflarından Mehmet AKBAŞ'ın annesi, Hakan ve İlhan'ın babaannesi; Behiye AKBAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazesi bugün Dodurga Şahinoğlu Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir. 

    4- Yenisefa Köyü halkından Emekli Gardiyan Şerafettin SOYDEMİR'in eşi, Hatice KARAKAYA, Ayşe YERLİKAYA, Hacer YAMAN ve Tenzile KARAÇAYIR'ın annesi, İsmail KARAKAYA, Ali YERLİKAYA, Ahmet YAMAN ve Mehmet KARAÇAYIR'ın kayınvalidesi; Fatma SOYDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Merkez Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    5- Tabaklar Mahallesi halkından Akif ve Rafia KABADAYI'nın kızları, Lütfi KABADAYI ve Lütfiye TURAN'ın kardeşi, Nigar, Nida, Yasemin ve Banu'nun amcası, Basri ve İsmail TURAN'ın dayısı, Veteriner Hekim Özkan ALTINSOY'un amcası; İsmail KABADAYI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

   Cenazesi bugün Tepecik Kantar Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra Seyitköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • lenlererahmet
    4 Aralık 2015 • 02:49
    ailelere bassagligi diliyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.