VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU VALİLİĞİ 'YAŞLI DOSTU' SEÇİLDİ!

1 Aralık 2015

Bursa'da düzenlenen törende Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Bolu Valiliği'ne "Yaşlı Dostu Valilik" ödülü verildi.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye Belediyeler Birliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Sağlıklı Kentler Birliği’nin işbirliği ile düzenlenen “Yaşlı Dostu Kentler Sempozyumu” Bursa'da gerçekleştirildi. Bursa Kervansaray Termal Hotel’de gerçekleştirilen sempozyumu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi, Bolu Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ilgili kamu kurumlarının temsilcileri katıldı.

 

Yaşlı Dostu Kentler Sempozyumu sonrasında 'Yaşlı Dostu Valilik Ödülü', 'Yaşlı Dostu Kent Ödülü' ve 'Yaşlı Dostu Kent Teşvik Ödülü' olarak üç kategoride ödüller verildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından “Yaşlı Dostu Valilik” ödülü Bolu Valiliği, Ankara Valiliği ve Bursa Valiliği'ne verildi. “Bolu Valiliği Yaşlı Merkezi” projesi kapsamında yürütülen çalışmalar nedeniyle Bolu Valiliğine verilen “Yaşlı Dostu Valilik” ödülünü Bolu Valiliği adına Vali Yardımcısı Ünal Coşkun aldı.

 

"Yaşlı Dostu Kent Ödülü" Bursa Büyükşehir Belediyesi, Erzincan Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne verilirken, "Yaşlı Dostu Teşvik Ödülü" ise Dinar Belediyesi, Gaziemir Belediyesi, Kadıköy Belediyesi ve Pendik Belediyesi'ne verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.