VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HÜSEYİN YIKILMAZ'DAN CAN DÜNDAR TEPKİSİ

30 Kasım 2015

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, “7 Haziran seçim sonuçlarını kaos, 1 Kasım seçim sonuçlarını milli irade tecellisi olarak niteleyen faşizmin en karasını yaşatanlara inat bir Cumhuriyet Gazetesi alın. Alın ki bu ülkeyi kuran iradenin kemiklerini sızlatmayın” dedi.

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün MİT TIR'ları soruşturması kapsamında tutuklanması üzerine açıklama yapan CHP Bolu Merkez İlçe başkanı Hüseyin Yıkılmaz, “Ülkemiz tıpkı Nazi Almanya’sı gibi. Bir tarafta Hitler’in Nasyonal Sosyalist Partisi gibi büyük mitingler, büyük kampanyalar ve büyük seçim sonuçları alan AKP, diğer tarafta Nazi Almanya’sının papazı gibi yalnız kalmış yetmez ama evetciler, liberal sol yalakalar, milli irade tecellicileri, havuz medyası ve sistemden beslenenler. Meşhur Alman Papaz Martin Niemölle’in hikâyesini hepimiz biliriz. Klişedir.    “Naziler önce komünistleri tutukladılar, komünist değilim diye ses çıkarmadım. Sonra Yahudileri tutukladılar, Yahudi değilim dedim, sesimi çıkarmadım. Sosyal demokratları tutukladılar, savunmak bana mı kaldı dedim, sesimi çıkarmadım. Sıra bana geldiğinde çevrede tutuklanmama ses çıkaracak kimse kalmamıştı” diyen papaz. Yani demem o ki, yarın Cumhuriyeti de alıp götürdüklerinde tıpkı papaz gibi tek başınıza kalmayın” dedi.  

“MEMLEKET ELDEN GİDİYOR”

“Gelin yarından itibaren amasız, fakatsız, canım şimdi sırası mı demeden, önyargılarınızı evde bırakıp bir Cumhuriyet Gazetesi alın. Gelin yarın bugüne kadar dediğiniz gibi demeyin. Memleket elden gidiyor, birileri bir şey yapsın canikom yerine ben ne yapabilirimin cevabı olarak bir Cumhuriyet Gazetesi alın. Televizyonda Can Dündar Silivri’ye giderken el sallarken izlediğinizde sıkılıp kanalı değiştirip abur cubur seyrederken unutmayın, suça ortaksınız.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.