VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU SÖZLER MUHALEFETİ ÇOK KIZDIRACAK

29 Kasım 2015

1 Kasım seçimlerinde Bolu’a AK Parti’den 3. sıra milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Fatih Metin, “Allah’ın izniyle MHP’yi olduğu gibi, CHP’yi de sileceğiz. Sildik zaten, az bir şey kaldı. Allah’ın izniyle zaten kendi kendilerini siliyorlar. İşte düştükleri durum. Daha kongrelerini bile yapamayacak acziyetteler” dedi.

Ak Parti Bolu Merkez İlçe 5. Dönem 4. Danışma Meclisi toplantısı Bolu Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda konuşan Fatih Metin, muhalefet partilerine sert sözlerle yüklendi. Metin, “1 Kasım akşamı beni 20.30’a kadar sevinçten arayan oldu, 20.30’dan sonra ağlayarak arayanlar oldu. Allah’ın izniyle hiç üzülecek bir taraf yok. Hepiniz görüyorsunuz, işte CHP’nin işte MHP’nin düştüğü durum. Seçimden sonra MHP İl Başkanı çıkıyor diyor ki, ‘Bizim 3’üncü sıra bir doktora görünsün, ruh hastası’ diyor. Şu düştükleri duruma bak. Şu düştükleri rezil duruma bak. Kepazeliğe bak.

“İŞTE DÜŞTÜKLERİ DURUM”

“Bu millet yine çok oy verdi bu MHP’ye yine ama Allah’ın izniyle on bin MHP seçmeni Ak Parti’ye güvendi. 10 bin MHP seçmeni, Ak Parti’ye desteğini bu seçimde verdi. İnşallah o on bin oyu, yirmi bin, otuz bin yapacağız inşallah. Allah’ın izniyle MHP’yi olduğu gibi, CHP’yi de sileceğiz. Sildik zaten, az bir şey kaldı. Allah’ın izniyle zaten kendi kendilerini siliyorlar. İşte düştükleri durum. Daha kongrelerini bile yapamayacak acziyetteler. Kendi dertlerine düştüler. Bizim farkımız bu. Onların dertleri kendileri. Bizim derdimiz millet.”

1 yorum yapılmış
  • FatihMustafaoglu
    29 Kasım 2015 • 07:27
    Milletvekili secilememişsin hala konuşuyorsun. Bu konuşmalar belki seni tekrar bakan yardımcısı yapmalarini sağlar...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.