VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN, KILIÇDAROĞLU'NA 'BIRAK ARTIK' DEDİ

26 Kasım 2015

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na resti çekti. Özcan Kılıçdaroğlu’nun yüzüne bırak artık dedi. Genel Başkan ağzını açamadı.

CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 35. Olağan Kurultayın 16-17 Ocak’ta yapılmasına karar verildi. PM kararı olmadan kurultay tarihinin açıklanmasına eleştiri getiren Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın Kılıçdaroğlu’ndan görevini bırakması ve partiye “ağabeylik” yapması gerektiğini söylediği belirtildi. Kılıçdaroğlu’nun ise bu eleştirilere bir yanıt vermediği ifade edildi.

TANJU ÖZCAN BOMBALADI

Seçim sonuçları ve güncel gelişmelerin de ele alındığı PM’de, bazı üyeler söz aldı. Üyelerin 1 Kasım seçimine ilişkin bölgelerine ait bilgileri aktardığı vurgulandı. Murat Özçelik’in istifası nedeniyle yedek kontenjandan PM’ye giren Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın ise Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na bazı eleştirilerde bulunduğu öğrenildi.

TANJU ÖZCAN ELEŞTİRDİ, KILIÇDAROĞLU CEVAP VERMEDİ

PM kararı olmadan kurultay tarihinin açıklanmasına eleştiri getiren Özcan’ın, Kılıçdaroğlu’ndan görevini bırakması ve partiye “ağabeylik” yapması gerektiğini söylediği belirtildi. Kılıçdaroğlu’nun ise bu eleştirilere bir yanıt vermediği ifade edildi.

2 yorum yapılmış
  • GynkKenan
    27 Kasım 2015 • 01:52
    Tanju bey sizi tebrik ediyorum . Herkes sizin gibi söyleyemez anca arkasından konuşur yada yalakalık yapar. inşallah sizi daha iyi makamlarda görürüz.
  • YURDAERAKAR
    29 Ocak 2016 • 11:50
    TANJUYU KUTLUYORUZ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.