VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PROVOKASYONA DİKKAT

25 Kasım 2015

Cumhuriyet Caddesi’nde PKK sempatizanı olduğu iddia edilen bir kız öğrencinin AİBÜ Türk Dünyası Topluluğu üyesi 3 kişi tarafından sözlü taciz edildiği iddiaları sonrasında twitter’da ‘Bolu muhalefet’ hesabından tehdit dolu mesaj yazıldı. Mesajda, “Bu saldırıyı yapan faşist güruhu tanıyoruz hesabını soracağız” ifadeleri üzerine AİBÜ Türk Dünyası Topluluğu ve Ülkü Ocaklarından sert açıklama yapıldı.

AİBÜ Türk Dünyası Topluluğu Başkanı Furkan Şahin, Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil, Ocak yönetimi ve AİBÜ Türk Dünyası Topluluğu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Şahintürk şu ifadeleri kullandı;

“ŞEREF YOKSUNU, HAYSİYET FUKARASI İNSANLARDIR”

Sözlerime başlamadan önce Abant İzzet Baysal üniversitesinin huzurunu bozacak bütün davranışlardan kaçındığımızı, Eğer ki güzide üniversitemizin huzurunu bozacak olan kişiler, gruplar ve örgütlere de müsaade etmeyeceğimizi buradan belirtiyoruz. 23 Kasım pazartesi günü saat 21.00 sularında sözde Türk Dünyası öğrenci topluluğunun mensubu olan kardeşlerimiz fen edebiyat fakültesi öğrencisi olan bir şahsı darp ettikleri iddia edilmiş, sosyal medyadan çığırtkanlık yapılmış, topluluğumuzun saf, temiz duygularla vatanına milletine sahip çıkmaya çalışan öğrencilerine sahte hesaplardan haber sitelerinden ve forumlardan fişlemeler yapılmıştır. Türk dünyası öğrenci topluluğunun bu olayla yakından uzaktan hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Bizim bu olayın içinde olduğumuzu iddia eden bizlere iftira eden güruhta insanlıktan nasibini almamış şeref yoksunu haysiyet fukarası insanlardır.

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI SERT KONUŞTU

AİBÜ'de öğrenimlerine devam eden Milliyetçi öğrencilere yönelik taciz iddiaları sonrası, Ülkü Ocakları Bolu Şubesi tarafından olay adli makamlara taşındı. Olayın iddia olduğu belirtilen sokakta ki güvenlik kameraları Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından toplanırken tek tek inceleniyor. Konunun yakın takipçisi olduklarını belirten Ocak Başkanı Adem Evcil, "Milliyetçi görüşe sahip oldukları için 3 Ülküdaşımız, belirli bir çevrenin linç kampanyasına maruz kaldılar. İddialar tamamen asılsızdır ve gerekli incelemenin yapılması için adli mercilere başvurularımızı yaptık. Ocağımızın avukatları da hem bu çirkin iddiaları ortaya atanların, hem de bu iddiaları sosyal medya üzerinden yayarak arkadaşlarımızı hedef haline getirenlerin takipçileri olacaktır" diye konuştu.

  • PROVOKASYONA DİKKAT
  • PROVOKASYONA DİKKAT
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.