VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

4'Ü ÇOCUK 6 SURİYELİ YARALANDI

24 Kasım 2015

Bolu'da seyir halindeki TIR'ın park yerinden D-100 Karayolu'na çıkış yapan otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4'ü çocuk 6 Suriyeli yaralandı. Kaza sonrası sığınmacıların yola çıktığı otomobiller yaşadıkları durumu gözler önüne serdi.

 

HABER: MURAT ÇELİK 

 

Kaza, saat 17:00 sıralarında D-100 Karayolu'nun Karacaağaç mevkiinde bulunan bir benzin istasyonunun önünde meydana geldi. Bolu'dan Çaydurt istikametine seyreden Sami Kurnaz (38) idaresindeki 54 H 2680 plakalı TIR, benzin istasyonundan ana yola çıkıış yapan ve ışıkları yanmadığı iddia edilen Muhammed Ahmed idaresindeki 27 PV 732 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobil orta refüje çıkarken, araçta bulunan Suriye uyruklu Hıdır Muhammed(9), Adey Muhammed(10), Fatma Muhammed(26), Yusuf Muhammed(2), sürücü Muhammed Ahmed ve 9 aylık İbe Muhammed yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla İzzet Baysal Eğitim ve Uygulama Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Hıdır Muhammed ve Adey Muhammed ise İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi. 

 

Kaza sonrası olay yerinde Suriyeliler büyük panik yaşadı. Gaziantep plakalı dört ayrı araçla Ankara istikametine seyreden Suriyelilerin yemek için mola verdiği, moladan çıkarken D-100 Karayolu'na çıkış yapan ve kazaya karışan otomobilin ışıklarının yanmadığı iddia edildi. TIR sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. 

 

CAMLARA POŞET GERİLMİŞ

 

Kaza yerinde TIR'ın çarptığı otomobilin yanı sıra diğer üç otomobilde bulunan Suriyeliler de büyük korku yaşadı. Bir araya gelen Suriyeliler, önce gözyaşı döktü, daha sonra da araçlarına binip kaza yerinden ayrıldı. Suriyelilerin kullandığı otomobillerin eski olması ve kırık camlara poşet gerilmiş olması yaşadıkları durumu gözler önüne serdi. 

  • 4'Ü ÇOCUK 6 SURİYELİ YARALANDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.