VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAMANER KUYUMCU MAĞAZASINI YENİLEDİ

23 Kasım 2015

Yamaner Kuyumculuk Yukarı Çarşı'da bulunan mağazasına bir yenisini daha ekledi. Yamaner Kuyumculuk Sahibi Çağlar Yamaner’in açtığı şubenin açılışına; Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Bolu İl Müftüsü İzani Turan ve ilimizin çok sayıda önde gelen isim katıldı.

Çağlar Yamaner yaptığı konuşmada açılışa katılan davetlilere ve mağazanın yapımında katkısı olanlara teşekkür ettikten sonra şunları söyledi:

“Yamaner Kuyumculuk olarak Yukarı çarşıdaki ikinci mağazamızı açıyoruz. Yapım esnasında komşularımızı çok rahatsız ettiğimizin farkındayız, kendilerine bize gösterdikleri sabır ve ilgi için teşekkür ediyoruz. Bu mağazayı açmamızın sosyal yardımlaşmaya ve yukarı çarşının gelişmesine büyük katkı sağlayacağına inanmaktayız. Başarısızlık kabul etmediğimiz bir kelimedir. Çünkü Bolumuza en son teknolojiyi kullanarak tasarlanan ve en kaliteli işçilikle üretilen, özel tasarım ürünleri getirdik. Bu ürünleri de kendileriyle çalışmaktan büyük keyif aldığım 18 kişilik ekibimizle, modern pazarlama ve iletişim tekniklerini kullanarak toplam kaliteyi en üst seviyeye çıkarmaya çalışarak müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız.

       Yeniliğe ayak uyduramayanın geride kaldığını bilerek, 26 yıl önce babam Ahmet Yamaner’in ilk mağazamızı açmasından bugüne ilkemiz olan; doğruluk, dürüstlük, disiplinli çalışmak, doğru analiz, hak yememek, güven noktasında taviz vermeden ve müşterimizin velinimetimiz olduğunu bilerek çalışmaya devam edeceğiz. İşimizin dışında ilimizde kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile çalışmalarımız devam etmektedir.Bu başarıyı yakalamamızda Annemin, Babamın, Eşim Nermin ve Kardeşim Fatih’in büyük katkıları vardır. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelerek bizleri onurlandıran, iyi dileklerini ileten tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum, hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu’nun konuşması ve Bolu İl Müftüsü İzani Turan’ın yaptığı duanın ardından, kurdele kesilmesi ile devam eden açılış töreni, işyerinin gezilmesi ve kokteyl ile sona erdi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.