VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YIKILMAZ'DAN KARSU'YA SERT SÖZLER

22 Kasım 2015

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, CHP İl Başkanı Kazım Karsu’ya sert tepki göstererek, “Yetkilerini hiçbir gerekçeye, belgeye, bilgiye bağlamadan bizim üzerimizde bir kıyım makinesi haline getirmeye çalışırlarsa, açlık grevi de dahil her türlü direnişi arkadaşlarımla birlikte sergileyeceğim” dedi.

“HAKKIMI LOKAL MASALARINDA YEDİRTMEM”

Bolu Takip Gazetesi’nden Emrah Öget’e konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, “Seçilen insanlara çerden çöpten insanlar damgasını vuranların yüzüne haklı mücadelemizi bizim lehimize sonuçlandıracak her türlü girişimde bulunacağım. Kongrelerde elde ettiğim hakkımı, masa başında, benzin istasyonlarında, lokal masalarında hiç kimseye yedirmem. Yedirmeyeceğim de” dedi.

“PARA HARCADIM DİYE OTORİTE OLAMASSINIZ”

“Hukuki bir sonuç var ortada, mahkemenin verdiği bir karar var.  Sonuçta biz bütün siyasi yaşamımızda da olsun, normal yaşamımızda da olsun hukukun verdiği kararlara uymakla yükümlüyüz. Beğenmezseniz bir üst mahkemeye itiraz edersiniz ve itirazın sonucunu beklemek zorundasınız. Daha itiraz etmeden dahi, hakime hanım yanlış karar vermiştir, o konuyu bilmiyor, onlar zaten görevde dahi değil deme lüksünüz yok. Çünkü burası bir ticari işletme değil. Bir benzin istasyonu, bir firma veya kar amacı güden bir kurum değil. Buranın bütün çalışmaları gönüllülük esasına dayalı olarak yapılıyor. Siz bir miktar para harcadım diye bu kararları da kendi otoritenizle alıyorsanız, bu tartışılır.”

“ENGİZİSYON MAHKEMESİ BUNA İZİN VERİRSE”

“Biz itiraz edildiği için mahkeme kararını bekliyoruz. Velev ki mahkeme benim lehime, yönetim kurulundaki arkadaşlarım lehine karar verirse biz görevimizin başındayız. Bu anlamda normal tarih olarak belirlenmiş 23 Kasım tarihi de ertelendi. Biz ikinci kez İlçe Kongresi tarihini 5 Aralık olarak belirledik. Tabi şuan partide kurulmuş olan engizisyon mahkemesi buna izin verirse kongremizi gerçekleştireceğiz.”

“HER TÜRLÜ DİRENİŞİ ARKADAŞLARIMLA BİRLİKTE SERGİLEYECEĞİM”

“Mahkeme kararının lehimize olmasına rağmen hala üzerimizde bir baskı oluşturmaya, adeta bir demokrasi kılıcı gibi İl Yönetiminin ve İl Başkanına verilen kimi yetkileri hiçbir gerekçeye, belgeye, bilgiye bağlamadan bizim üzerimizde bir kıyım makinesi haline getirmeye çalışırlarsa da ben buradan açık ve net şekilde söyleyeyim, açlık grevi de dahil her türlü direnişi arkadaşlarımla birlikte sergileyeceğim. Bu anlamda buna bir başlangıç olarak, Genel Merkeze yazılmış dilekçelerimiz var. Bu dilekçelerimizi Genel Başkana bizzat götüreceğiz.”

2 yorum yapılmış
  • SAM
    23 Kasım 2015 • 00:36
    üyelere soruyorum blok listemi çarşaf listemi demokratik,hangisi faşist yada sosyalist düşüncenin ürünü
  • ali
    23 Kasım 2015 • 02:42
    Adam şimdi de gözüne il başkanını kestirdi. Nasıl nerede kimle kavga etsem diye bakıyor. Açlık grevi başlat lütfen ve de sonu güzel olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.