VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖYE GİDİP YAŞLI ADAMI DOLANDIRDILAR!

21 Kasım 2015

Bolu'da çok sayıda engelli vatandaşa ve hastanelere yaptığı yardımlarla bilinen, Almanya'da yaşayan hayırsever işadamı İlhan Atalay'ın iki oğlunun adını kullanan kişiler, Atalay'ın Kırha köyündeki bir arkadaşını dolandırdı. Dolandırıcılardan hala haber alınamadı.

 

HABER: MURAT ÇELİK 

 

Edinilen bilgiye göre olay, Kasım ayı başında Kırha Köyü'nde yaşandı. Gri renkli bir otomobille akşam saatlerine doğru köye gelen ve içinde 5 kişi olduğu iddia edilen dolandırıcılar, hayırsever işadamı İlhan Atalay'ın arkadaşı B.A.'nın evine gitti. Yaşlı adamla konuşmaya başlayan şahıslardan biri kendisini İlhan Atalay'ın oğlu Vedat Atalay olarak tanıttı. 'Babamın size selamı var' diyerek konuya giren dolandırıcı, "Babam şuanda Almanya'da. Rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyor. Ben de Almanya'dan yeni geldim. Emniyetin orada ev aldık. Kardeşim Melih bankadan para gönderdi ancak hala çekemedim. Acil 4 bin Euro'ya ihtiyacım var" dedi. 

 

PARAYI ÇEKİP ŞAHISLARA VERDİ

 

Hayırsever işadamı İlhan Atalay ile arası çok iyi olan B.A. ise şahıslara inanarak, bankada sadece 3 Bin Euro'su olduğunu söyledi. Hemen bankaya giden B.A., çektiği parayı kendisini arkadaşının oğlu Vedat Atalay olarak tanıtan şahsa teslim etti. Şahıslar parayı aldıktan sonra ortadan kaybolurken, B.A. ise ertesi gün arkadaşı İlhan Atalay'ı aradı. B.A.'nın oğluna parayı verdiğini söylemesi üzerine İlhan Atalay öyle bir talepte bulunmadığını belirtince yaşlı adamın dolandırıldığı ortaya çıktı. 

 

ASIL ADAM ORTADA YOK

 

Olay sonrası ilk gelen bilgilere göre, B.A.'nın ifadelerinden yola çıkılarak şahıslardan bazıları yakalandı. İçlerin de bir de bayanın olduğu öğrenilirken, kendisini İlhan Atalay'ın oğlu Vedat Atalay olarak tanıtan şahıstan ise hala haber yok. Polis ve jandarma her yerde dolandırıcı şahsı arıyor.  

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.