VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇİÇEKLER ENGELLİLERE KAZANÇ OLDU!

20 Kasım 2015

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, atama kararı dolayısıyla tebrik için kendisine gönderilen çiçekleri satışa çıkartarak, elde edilen 5 bin lirayı engelli çocukların eğitimleri için iki eğitim kurumuna bağışladı. Çiçekleri Bolu'nun geç işadamı Abdullah Onur satın aldı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından 15 gün önce Bolu İl Başkanlığına atanan Nurettin Doğanay, önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak, il başkanlığına tebrik için gönderilen orkide, antoryum ve barış çiçeği gibi farklı cinsteki 100 adet saksı çiçeğini engelli çocukların eğitimlerine destek olmak üzere satışa çıkartı. Anlamlı proje, kısa sürede büyük destek gördü ve çiçeklerin tamamı Bolulu iş adamı Abdullah Onur tarafından 5 bin liraya satın aldı.

Satıştan elde ettiği gelirin tamamını Dağkent Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) ile Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışladı. İl Başkanı Nurettin Doğanay, beraberindeki 2 eğitim merkezi yetkilisi ve şirket temsilcisi ile basının karşısına geçerek, işadamı Abdullah Onurlu’ya teşekkür etti. Atama sonrası çok sayıda çiçek gönderildiğinden bahseden Doğanay, “Gelen çiçeklerin sayısı fazla olunca ‘toplum yararına nasıl değerlendiririz’ diye il yönetim kurulu üyelerimizle düşündük ve sonrasında bu şekilde değerlendirmek istedik. Ticaret ve Sanayi Odası’ndan iş adamlarımızdan listesini alarak, listenin ilk sırasındaki Abdullah Onurlu ile irtibata geçtik. Durumu anlattığımızda kendisi çiçeklerden ne kadar gelir elde etmeyi düşündüğümüzü sordu. Bizlerde 3 bin lira gibi bir hedefimiz olduğunu ifade edince ‘tamamını 5 bin lira ödeyerek alıyorum’ dedi. Bu hassasiyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

2 yorum yapılmış
  • bolulu
    21 Kasım 2015 • 01:55
    birlik ve beraberlik görmek güzel işlere sebep oluyor.allah kabul etsın
  • Mehmetzcan
    21 Kasım 2015 • 20:03
    Abdullah ONUR kardeşim rahmetli babası Mustafa ONUR ağabeyimizi örnek aldığı müddetçe sırtı yere gelmeyecektir inşaALLAH ☺
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.