VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İZZET BAYSAL'IN EMANETİNE SAHİP ÇIKTILAR

19 Kasım 2015

Bolu’nun hayırsever işadamı İzzet Baysal tarafından yaptırılan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünitesi'nin yoğun bakım, ameliyathane ve yataklı bölümlerinin kapatılması Bolu’da 70 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Sivil İnsiyatif Platformu tarafından basın açıklamasıyla protesto edildi.

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünitesi'nin önünde toplanan Sivil İnsiyatif Platformu alınan karardan bir an önce vazgeçilmesi gerektiğini söylediler. Platform adına açıklama yapan Hüseyin Aykan, “Bu karardan acil olarak dönülmesini istiyor. İzzet Baysal Devlet Hastanesi olarak uzun süre hizmet veren bina, daha sonraki etaplarda sağlık kuruluşlarının birleşmesiyle adeta küçültülerek çürümeye terk edilmiştir. İzzet Baysal Vakfı'nın gerçek sahibi olan Bolulular olarak tek isteğimiz merkez ünitenin 2, 3'üncü basamak ayrımından ziyade etkin ve Bolu halkının yararına olacak şekilde geçmişte olduğu gibi aktif kullanımıdır” dedi. 

1 yorum yapılmış
  • KartGr
    20 Kasım 2015 • 01:51
    Sendika kendi çıkarlarını sivil toplum örgütleriyle birleştirip idare üzerinde baskı kurmaya çalışıyor. Fakat açıpta bakmıyorlar Bakanlıkta palyatif merkezi listesinde olan illerden birisi Psikiatri hastanesi yatak sayısının yetmediğine bölgesel hastane olduğuna çalışan diğer birimlere hastane atıl durumda olmayacaktır. İlerleyen zamanlarda dahada aktif olacaktır. Sırf Kendi çıkarlarınıza ters düşüyor diye çalışan insanların şevkini kırmayın orda bul
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.