VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS MERKEZİ KARŞISINDA BOMBA PANİĞİ!

18 Kasım 2015

Bolu'da Bahçelievler Polis Merkezi'nin karşısındaki sokakta hastane bahçesinin duvarına bırakılan bayan çantası polisi alarma geçirirken, fünye ile patlatılan çantanın içinden makyaj malzemeleri çıktı.

 

Olay, saat 16:50 sıralarında Bahçelievler Polis Merkezi'nin karşısındaki Şemsi Ahmet Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ni çevreleyen betonun üzerine bırakılan bayan çantasını gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Mesai bitimi olması nedeniyle işlek olarrak kullanılan yolda hemen geniş güvenlik önlemleri alındı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri Atatürk Buşvarı ve Şemsi Ahmet Paşa Caddesi'ne giden yolu trafiğe kapattı. Kısa sürede olay yerine bomba imha ekipleri, şüpheli paketi fünye ile patlattı. Çantanın içinden makyaj malzemeleri çıkarken, vatandaşlar derin bir nefes aldı. 

 

Şüpheli paket alarmının yaşandığı dakikalarda iş çıkışı nedeniyle trafik de kilitlendi. Evlerine gitmek için işlerinden çıkan vatandaşlar, araçlarıyla alternatif yollara yönelince uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik kısa sürede normale döndü. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.