VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NİHAYET KAZMA VURULDU!

18 Kasım 2015

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal'ın geçtiğimiz günlerde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Metin Tahaoğlu'na gönderdiği mektup nihayet işe yaradı. İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkezi Ünitede tadilat çalışmaları başladı.

 

Aylarca kapanacağı yönünde dedikodularla gündeme gelen ve herkesi ayağa kaldıran İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünitesi'nin atıl durumu, herkes gibi İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahhmet Baysal'ı da rahatsız etti. Geçtiğimiz günlerde Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Metin Tahaoğlu'na bir mektup yazan Baysal, amcası tarafından yaptırılan ve rahmetlinin büyük önem verdiği hastanenin içler acısı durumunun kendilerini de yaraladığını söyledi. Tahaoğlu bugüne kadar mektuba yanıt vermedi ancak Ahmet Baysal'ın mektubu işe yaradı. İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünitesi'nde tadilat çalışmaları başladı. 

 

Tadilatın tamamlanmasıyla birlikte ilk olarak acil servis hizmete girecek. Yılbaşında hizmete girmesi beklenen acil servisin ardından ameliyathaneler, yoğun bakım servisleri, nitelikli hasta odaları ve tüm branşlarda hizmet edecek poliklinikler faaliyete geçecek. İhalesi tamamlanan tadilat işlerinin bitmesiyle birlikte Bolu'nun en eski hastanesi yeniden hizmet verecek. 

  • NİHAYET KAZMA VURULDU!
  • NİHAYET KAZMA VURULDU!
  • NİHAYET KAZMA VURULDU!
1 yorum yapılmış
  • hay
    18 Kasım 2015 • 14:16
    dizayn dizayn üstüne, hadi hayırlısı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.