VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAÇAKÇILARA BÜYÜK DARBE!

18 Kasım 2015

Bolu'da kaçakçılık ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda çok sayıda hap, esrar ve kaçak sigara ele geçirilirken, define arama çalışması yapan üç kişi de suç aletleriyle yakalandı.

 

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılar ve uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik operasyonlar yaptı. İlk olarak C.E., İ.Y., Ç.Ç., İ.Y., D.Y. ve A.Ç.'nin içinde bulunduğu Düzce plakalı bir otomobilde yapılan aramalarda 9 adet extacy hap ile 1 gram ağırlığında kubar esrar ele geçirildi. Bir başka araçta yapılan aramalarda M.K.K. isimli şahsa ait çantada 15 kilogram kubar esrar, C.K. ile S.İ. isimli şahıslara ait eşyalar arasında ise 750 paket kaçak sigara yakalandı. Suriye uyruklu S.A.M. isimli şahsa ait çantalarda da toplam 24 bin 500 adet yabancı menşeili cinsel içerikli gümrük kaçağı hap ele geçirildi. 

 

Dağkent Mahallesi'nde ise tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyon yapıldı. Ekiplerin takibi sonucu M.T., T.C. ve İ.Y. isimli üç şahıs, izinsiz olarak kazdıkları yaklaşık 7 metre derinliğindeki çukurun içerisinde kazı yaparken suç aletleriyle birlikte yakalandı. Kaçakçılık ve uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan operasyonlarda toplam 13 kişi gözaltına alındı. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.