VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE SEÇİM KAVGASI BÜYÜYOR

17 Kasım 2015

CHP İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, delege seçimlerin ilerleyen bir tarihe ertelendiğini açıkladı. Açıklamanın ardından Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, seçimlerin Çarşamba günü yapılacağını duyurdu. Partililer ne yapacağını şaşırdı. CHP Milletvekili Tanju Özcan ise, “Bolu Merkez İlçe Delege Seçimlerinin tarihini tüzüğümüze göre, merkez ilçe yönetimi belirler. Ben yarın, (Çarşamba) delege seçimlerine katılıp oyumu kullanacağım” ifadelerini kullandı. İl Başkanı Kazım Karsu, noter kanalıyla seçimlerin iptal edildiğini Merkez İlçe Başkanlığı'na duyurdu.

CHP’de bugün yapılan ve çoğunluk sağlanamadığı için Çarşamba gününe ertelenen delege seçimleri CHP İl Yönetimi’nden yapılan açıklamayla ilerleyen tarihe ertelenmek istiyor. CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz ise seçimlerin yapılacağını ifade etti. Milletvekili Tanju Özcan ise, Çarşamba günü gidip oyunu kullanacağını söyledi.

İŞTE ARKA ARKAYA VERİLEN MESAJLAR

MERKEZ İLÇE BAŞKANI YIKILMAZ’IN MESAJI

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, “Gün partine sahip çıkma günü. Yarın (Çarşamba) delege seçimlerimiz devam edecek. 09.00 – 18.00 arası oy ver, oyunu boz!” şeklinde mesaj çekti.

İL BAŞKANLIĞI’NDAN GELEN MESAJ

CHP Merkez İlçe’nin mesajına karşılık CHP İl Yönetiminden çekilen mesajda, “CHP Genel Merkezi tarafından 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin 215 – 593 e sayılı tedbir kararına itiraz edilmesi nedeniyle, itiraz sonuçlanıncaya kadar merkez ilçe muhtarlık bölgesi delegeleri ve parti içi ön seçimleri ertelenmiştir.”denildi.

TANJU ÖZCAN’DAN GELEN MESAJ

 “Bolu Merkez İlçe Delege Seçimlerinin tarihini tüzüğümüze göre, merkez ilçe yönetimi belirler. Ben yarın, (Çarşamba) delege seçimlerine katılıp oyumu kullanacağım. Sizleri de parti binasına oy kullanmaya davet ediyorum.”

 

1 yorum yapılmış
  • ErdinTOK
    17 Kasım 2015 • 09:24
    Bir tane akıllı başlı adam gibi adam yokmu bu partide.45.000 chp nin adam gibi adam seçmenlerinede mi saygınız yok.Sizler çoğunuz beş para etmez adamların iyileri bir araya gelin ve bir orta yol bulun.Bırakın hırsları,kinleri..Sevdalarınızı,aşklarınızı,sevgilerinizi birleştirin.Hemen,acilen....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.