VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YIKILMAZ MAHKEME KARARINI DEĞERLENDİRDİ

16 Kasım 2015

Mahkeme kararıyla görevine geri dönen CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, “Görevden alınmam ile ilgili operasyon Genel Merkez yöneticilerinden biri tarafından organize edildi. İl Başkanlığı tarafından uygulandı” dedi.

Köroğlu Gazetesi’ne konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, “Bu sürecin mimarı Genel Merkez’de başlatılmıştır. Bizim görevden alınmamızla ilgili operasyon genel merkezde yöneticilerinden birinin tarafından organize edilmiş. İl başkanlığımız tarafından burada uygulamaya geçilmiş. Ancak be yazık ki; adliyeden geri dönmüştür. Hukuk bir kez daha galip gelmiştir. Ben bizimle ilgili il başkanlığının daha öncede birçok tasarrufu olmuştur. Ancak, her seferinde hukuk galip gelmiştir. Bu seferde hukuk galip gelmiştir. Sevindirici olan odur. Hem CHP’de hem herhangi bir siyasi partide siyaset yapan insanların öncelikle ellerindeki tüzük, yönetmelik ve bütün bunların üzerinde bir hukuk temelinde tutum ve davranış sergilemelerini özellikle öneririm. Çünkü hukuk bir gün herkese mutlak suretle lazım olacaktır. Bugünde bana lazım olmuştur. Benden yana karar vermişti. Adaletli davranmıştır. Emeğimizin çalınmasına emek hırsızlığının önüne geçmiştir.

“CHP İÇİNDEKİ SESSİZ DEVRİM”

“Bizimle birlikte çok uzunca bir süredir emek harcayan bütün partililerimize dostlarımıza bize oy veren gönüldaşlarımıza hukuk anlamında mutlu bir haber vermiştir. Demek ki, iyiler bir kez daha kazanmıştır diye düşünüyorum.  Bu karar aslında bizim merkez ilçe seçimlerinde öngördüğümüz o benim açıklamalarıma yansıyan CHP içindeki sessizlerin devrimi olmuştur. Ötekileştirilenlerin devrimi olmuştur. Köyde, kırda, kentte, sokakta bizimle birlikte çalışan emek harcayan sade cefakar, fedakar üyelerimizin olmuştur. Ben onların gıyabında bu kararı şahsıma kabul ediyorum. Onlara da hayırlı olsun, partimizi de hayırlı olsun diyorum”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.