VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN İL BAŞKANI'NA GÖNDERME

16 Kasım 2015

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İHA Muhabirine yaptığı açıklamada "Yanlış karar hukuktan döndü. Şu anda Merkez İlçe Başkanı ve yönetimi mahkemenin verdiği karar doğrultusunda tekrar görevine başladı. Umarım İl Başkanı’nın önümüzdeki günlerde bana söyleyeceği bir şey vardır” dedi.

Mahkeme CHP’deki kayyum ve görevden almalara red kararı verirken, Salı günü tekrarlanacağı açıklanan delege seçimleri de iptal edildi. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Bundan sonra hukuka aykırı kararı verenler oturup yeni bir değerlendirme yapmalılar. Bu süreçte partimiz çok zarar gördü. Arkadaşları uyardım. Partiye zarar verdiğini söyledim. Bu zararları önümüzdeki günlerde telafi edeceğiz. İl Başkanıyla bu süreçte görüşmedim. Bu süreçle ilgili beni bilgilendirme ihtiyacı görmedi. Önümüzdeki günlerde beni arayıp söyleyeceği bir şeyler olacaktır” dedi. 

1 yorum yapılmış
  • HandeAyhan
    16 Kasım 2015 • 15:34
    Sayın vekil sizinle bir kaç kez görüştük, ilçe başkanı Yıkılmaz ile de iki kez esnaf ziyareti esnasında karşılaştık..hani o elit dediğiniz, eleştirdiğiniz il başkanı Kazım Karsu var ya işte esas halk adamı o elitlik başka bir şey halktan gelmek başka şey..esas sizin halka söylemeniz açıklamanız gereken şeyler var...her ne kadar oralarda olmasak ta olmamamızım nedeni de sizlersiniz partide dönen dolapları biliyoruz...siz resmen partiyi ikiye böldünüz..bunun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.