VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FİKRET ORMAN GEREDE'YE GELDİ

15 Kasım 2015

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Asbaşkan Deniz Atalay Gerede’ye gelerek kamp tesislerinin yapılacağı bölgede son incelemeleri yaptılar. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın eşlik ettiği Fikret Orman projenin bitme aşamasCında olduğunu söyledi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar,  yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile kulüp asbaşkanı Deniz Atalay'ın kendilerini ziyaret ederek bölgede yeniden incelemelerde bulunduğunu belirtti.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ OLUR VERDİ

Başkan Orman'ın, yapılan incelemelerin ardından, kulüp yönetiminin, Arkut Dağı Rumşah Yaylası'ndaki yaklaşık 30 dönümlük alana tesis yapma kararını aldığını kendilerine bildirdiğini anlatan Allar, "Konuyla ilgili süreç başlıyor. Kulüp tarafından olur verildi. Onunla ilgili yasal süreç başladı. Konuyla ilgili prosedürler ve projeler şu anda hazırlanıyor. Proje tamamlandıktan sonra tahsis işlemleri başlayacak" diye konuştu.

“BİZ ÇALIŞMALARIMIZI BAŞLATTIK”

Kamp tesisiyle ilgili detayların henüz belli olmadığına işaret eden Allar, hazırlanan proje sonucunda kamp tesisinin nasıl olacağının kesinleşeceğini söyledi. Bundan sonraki süreçte de belediye olarak tahsis işlemlerini başlatarak kısa sürede sonuçlandıracaklarını ifade eden belediye başkanı Allar, "Biz, aldıkları bu karar için Beşiktaş Kulübü yöneticilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

 
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.