VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AYDIN'DAN KESİMAL'A SERT SÖZLER

15 Kasım 2015

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, MHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Karacasu Belediye Meclis Üyesi Metin Kesimal’a sert sözlerle yüklendi. Aydın, “Metin Kesimal sende de birazcık onur, şahsiyet, gurur, utanma varsa Meclis üyeliğinden istifa edersin ve Karacasu halkından da özür dilersin” dedi. Aydın ayrıca, Kesimal’a cevaplaması için sorular yöneltti.

Haber: Oğuz AKYÜZ

2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde MHP’den Karacasu Belediye Meclis üyesi seçilen Metin Kesimal, geçtiğimiz hafta MHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçmişti.

Günlerdir sessizliğini koruyan MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, yazılı basın açıklamasıyla istifa eden Metin Kesimal’a ser sözler sarfetti. Aydın, “Karacasu Belediye Meclis Üyesi hakkında bugüne kadar hiç konuşmadım. Metin Kesimal’ın istifa nedenlerini kendi ağzından duymak istedim. 13 Kasım Cuma günü  Belediye Başkanı Sayın Celal Beydili’nin makamında il ve ilçe yöneticilerim ile birlikte Metin Kesimal ile istifasını görüştüm. Bu nedenle bu görüşmeden sonra bu açıklamayı yapma gereğini duydum. Çünkü bizler siyasi terbiye gereği konuşmadıkça, suçlanıyoruz. Bu manada Bolu halkımız her şeyi bilsin istedim” diye konuştu.

KESİMAL’A 5 SORU SORDU

“Benim yüzüne karşı sorduğum soruları Bolu halkının önünde de cevaplamasını, hem Bolu hem de Karacasulu vatandaşlarımızın kafasındaki soru işaretlerini gidermesini bekliyorum.

1-Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa etmende, istifandan önce Bolu Belediyesi Halk Ekmek fırının %22 sini ortak oldun mu?

2-Bu ortaklık için MHP’den istifa etmen istendi mi?

3-Halk ekmeğe % 22 ortaklığın yanında 2500,00 TL maaşla müdürlük teklif edildi ve sende kabul ettin mi?

4-MHP’den istifa ettiğin gün meclis üyeliğinden de istifa edip AKP’li yöneticiler tarafından ‘Meclis üyeliğin bize lazım’ diyerek istifa dilekçeni geri aldın mı?

5-AKP seni Metin Kesimal olarak değil MHP’nin meclis üyeliği için mi istedi? AKP Sayın Metin Kesimal’ı transfer ederek Karacasu Belediyesi MHP’li Başkanı ve yönetimini mi zor durumda bırakmak istedi?”

KARACASU HALKINDAN ÖZÜR DİLERSİN

“Şimdi Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı olarak diyorum ki,  eğer partini maddi çıkarların için değiştirdin ise, herhangi bir partiden istifa edip başka partiye geçmek insanların kişisel tercihidir. Bu konuda herkes özgürdür. Ancak Sayın Metin Kesimal  Milliyetçi Hareket Partili dava arkadaşlarımın  oyları ile seçildiği meclis üyeliğinden istifa etmelidir. Bizim için MHP’ye verilmiş her oy namustur satılamaz. Kendi maddi çıkarları için MHP’ye verilen  oyları satamaz.  Yukarıdaki iddialar doğru ise ve şayet, Sayın Metin Kesimal sende de birazcık onur, şahsiyet, gurur, utanma varsa Meclis üyeliğinden istifa edersin ve Karacasu halkından da özür dilersin.” 

4 yorum yapılmış
  • mustafakesmal
    15 Kasım 2015 • 10:11
    sayın aydın metın kesımal mhp ye gırış uyelık kaydın dan on ce hangı partıden gelmıştır onu da bır araştır metın kesımalın sulalesı ak partı kuruluş aşamasın dan berı ak partı uyesı dır ve bır aratırkı abılerı boluda esnaf herhangı bır devlet kuruluşundan ve beledıyeden zere kadar bır çıkar sagladıgını ıspat edın metın kesımal benım kardeşımdır tabıkı her ınsan gıbı hatası olmuştur hatasız kul olmaz fakat belden aşagı vurmak sıyasete
  • Erolipekcioglu
    15 Kasım 2015 • 13:23
    Sayın mehmet aydın sen önce boluda ve ülkede kaybettiğim oyların muhasebesini yap. Genel başkanının ve senin beceriksizliğin irdele sayın kesimal en doğru kararı vermiş ve geç bile kalmıştır. Karşındakini eleştirilen biz ne yaptık diye birazda aynaya bak. Amaç hizmette partinin ismi onemli mi ışte bu yüzden az kalsın baraj altında kaliyordunuz.
  • Erolipekcioglu
    15 Kasım 2015 • 13:41
    Sayın mehmet aydın o sarf ettiğin kelimeri bakarak hareket edersen senin de acil olarak dürüstçe istifa etmen gerekir.... onurluca koca mhp yi bitiriyorsunuz sonra...... kesim al a ithamda bulunursun.
  • MUSTAFAKESIMAL
    16 Kasım 2015 • 00:28
    YAKIŞMAZ HAKARET ETMEKSE NE KIMSENIN HAKI NE DE HADIDIR SIYASI KULVAR DEGIŞTIRILIR SAYIN TURKEŞ TE BABASININ PARTISINI BIRAKYI BENIM BILDIGIM BIRÇOK MILIYETCI ULKUCU KADEŞLERIMIZ AK PARTIYE GEÇTI ELEŞTIRIYE EVET AMA SAYGI ÇERCEVESI IÇERISINDE KIMSEYI KAMUOYUNDE KUCUK DUŞURMEDEN MERHUM RAHMETLI ALPASLAN TURKEŞ GIBI BAŞBUYU RAHMETLE ANIYORUM VE MESELE VATANSA GERISI TEFERUATTIR NE KESIMALLAR NE AYDINLER HIÇBIR GOREVDE BAKI DEYILDIR
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.