VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEŞİKTAŞ GEREDE'YE KAMP TESİSİ YAPIYOR, ONAY ÇIKTI

13 Kasım 2015

Beşiktaş Kulübü’nün Bolu’nun Gerede ilçesinde yapmayı planladığı kamp ve sosyal tesislerin onayının çıktığı ifade edildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, aslen Geredeli olan HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Projenin onaylandığının müjdesini de bu görüşmede verdi. Yapılacak olan kamp tesisi Bolu ekonomisine büyük katkı sağlayacak.

Geçtiğimiz aylarda kalabalık bir heyetle Gerede’de gelerek yapılması planlanan tesis için Gerede’nin Rumşah Yaylası ve Esentepe bölgesinde incelemelerde bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gerede’ye hayran kalmıştı.

GEREDE BELEDİYE BAŞKANI’NA ÖZEL TEŞEKKÜR

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Geredeli olan HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Gerede’ye yapılması düşünülen tesisi onayladığının müjdesini verdi. Fikret Orman, “Gerede’ye yapılması düşünülen spor tesisleri için yer tespiti yapmak üzere Gerede’ye birçok defa heyet gönderdik. Başta Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve diğer idari yöneticilerin içtenliği ve samimiyeti bizleri memnun kıldı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü yönetimi olarak Gerede’ye yapılması düşünülen spor tesisleri için olumlu karar verdik” dedi.

HSYK 2. Daire Başkanı hemşerimiz Mehmet Yılmaz’da, kararın olumlu sonuçlanmasına sevindiğini belirterek, Beşiktaş’ın konumlanacağı kamp ve sosyal tesislerin Gerede’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Gerede Medya Takip

1 yorum yapılmış
  • Guner
    13 Kasım 2015 • 14:03
    Guzel olur bolu için hayırlı olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.