VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAZIM KARSU SESSİZLİĞİNİ BOZDU

13 Kasım 2015

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz ve yönetimini görevden alan CHP İl Başkanı Kazım Karsu, “Ben tüzüğü aynen uygulayacağım. Milletvekili de olsa, Merkez İlçe Başkanı da olsa, süslü püslü, boylu poslu da olsa kimse kusura bakmasın, ben tüzüğü uygularım. İl Başkanı, illerde parti Genel Başkanının adına hareket eder” dedi.

Bolu Gündem Gazetesi’ne konuşan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüzüğü ve yönetmeliği vardır. Bizim için Anayasa gibidir. Partinin tüzük ve yönetmeliğine herkes uyacak, uymayan sonuçlarına katlanır. İl Başkanı, illerde parti Genel Başkanının adına hareket eder.Ben tüzüğü aynen uygulayacağım. Milletvekili de olsa, Merkez İlçe Başkanı da olsa, süslü püslü, boylu poslu da olsa kimse kusura bakmasın, ben tüzüğü uygularım. “Kimse bu partinin sahibi değil. Bu partinin gerçek sahibi halktır.Bu kurallara uymayan kim olursa olsun sonucuna katlanacak” dedi.

“TANJU ÖZCAN’I UYARDIM”

Delege seçimlerinin yapıldığı gün Milletvekili Tanju Özcan’ı çağırdığını söyleyen Karsu, bu görüşmeyi anlatarak şunları söyledi; “Tanju Özcan’a ‘Bu seçimler, CHP’nin tüzüğüne hiçbir şekilde uymuyor. Demokrat bir ortama uymuyor, bunu halletmeniz lazım’ dedim. Tanju Özcan da bana ‘Ben de bu partide il başkanlığı yaptım. Bu seçimler daha önce de bu şekilde yapılıyordu, yine aynı şekilde yapıldı. Seçimlerin neticesinden ben sorumluyum’ dedi. ‘Bunun neticesinde başka şeyler olur’ dedim. Özcan da bana ‘tamam’ dedi.”

“CHP ARTIK TEK KİŞİNİN ELİNDE OLMAYACAK”

 “Delege seçimleri, tüzüklere uygun şekilde yeniden yapılacak. CHP’nin Bolu’da bir İl Yönetimi var. CHP artık tek kişinin elinde olmayacak.” 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.