VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AHMET BAYSAL'DAN HASTANE SİTEMİ

13 Kasım 2015

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Rahmetli İzzet Baysal’ın büyük önem verdiği İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nin içine düştüğü durumun iç açıcı olmadığını ifade eden mektubu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Metin Tahaoğlu’na gönderdi.

İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Ahmet Baysal, bir zamanlar Bolu halkına etkili şekilde sağlık hizmeti veren İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nin içine düştüğü duruma tepki gösterdi. Baysal, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi;

‘HASTANENİN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ DURUM ACIKLI’

“Rahmetli büyüğümüz İzzet Baysal’ın Bolululara adadığı Vakfının eserlerine sahip çıkabilme çabalarımızın ne yazık ki bir seneyi aşkın süredir üzücü bir örneğini daha yaşamaktayız. Konu, Rahmetlinin sağlığında çok önem ve ehemmiyet verdiği İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nin bugün içine düşürüldüğü acıklı durumdur.

Bana bu işin en yetkilisi, Bolu Hastaneler Birliği Sekreteri Sayın Metin Tahaoğlu tarafından uzun zamandır verilen ‘olumlu’ sözlere rağmen, bu sözler tutulmadığı gibi, 23.10.2015 tarihli yazıma cevabını beklediğimi belirtmeme rağmen, cevap verme nezaketi bile gösterilmemiştir.

TAHAOĞLU YAZIMA HALA CEVAP VERMEDİ

Rahmetlinin değerli hastanesi, bugün halen sadece mahdut kliniklerin çalışabildiği basit bir sağşık kurumu haline düşmüştür. Vaktiye çok güzel hizmetler veren Acil Servisi, Yoğun Bakımı, Ameliyathaneleri ve diğer birçok bölümü atıl vaziyettedir. Konuyu Vakfın sahibi Bolululara duyurmaktan başka çarem kalmamıştır.”

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    13 Kasım 2015 • 04:07
    Ahmet amca bunlar hain kendi çıkarlarını düşünmekten başka bir şey bilmezler içini boşalttılar hastanenin
  • yesilbolu
    13 Kasım 2015 • 12:04
    Ahmet bey siz ızzet babamizdan sonra bu vakfı sahipsiz birakmadiniz bu yaşanan olayları biz devlet erkanina anlatamayız ama siz en güzel şekilde izah edersiniz hastaneyi böyle şeylere alet etmesinler hizmet versinler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.