VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİLİ VEKİLLER MAZBATALARINI ALDI!

11 Kasım 2015

Bolu’da Ak Parti’den üçüncü kez milletvekili seçilen Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu Adliyesi’ne giderek mazbatalarını aldılar. Partililer yoğun kalabalıkla vekillerini mazbata töreninde yalnız bırakmadı.

1 Kasım seçimlerinin üzerinden 10 gün geçtikten sonra Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu Adliyesi’ne giderek mazbatalarını aldılar. Ağır Ceza Mahkemesi Salonu’nda düzenlenen törene Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ile partililer katıldı. Milletvekilleri mazbatalarını almadan önce açıklamalarda bulunan Ağır Ceza Mahkemesi hakimlerinden Yusuf Zabun, “Fatih Beyin az bir farkla seçilememesi Ak Parti camiasını buruk bir sevince boğdu. 3 bin kadar oy farkı var. Ak Parti 7 Haziran’da 95 bin 752 oy almış. 1 Kasım’da 117 bin 527 oy. 5 ayda bu kadar oylarını yükselten bir parti 3’üncü milletvekilini neden alamadı diye Ak Partililerin kendilerine sormaları lazım. Acaba diyorum aralarında bir bayan olsaydı, daha fazla bayanların tercihine mazhar olup üçüncü Milletvekili olarak meclise girebilir miydi” dedi.

“BOLU İÇİN TER AKITACAĞIZ”

Mazbataların hayırlı olmasını dileyen Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Bugüne kadar Ak Parti’yi temsilen, Bolumuzu temsilen bu yolda emek verdik, gayret gösterdik. Bolu tarihinin en yüksek oy oranıyla bizleri, yani sizleri, Bolu’yu temsilen TBMM’ye yolluyorsunuz. Bugüne kadar Ak Parti’yi temsilen Bolulu vatandaşlarımızın karşısındaydık ama bugünden sonra bize oy veren, vermeyen tüm Bolulu hemşerilerimizi TBMM’de temsil etmeye gayret edeceğiz. Bakanlarımızın, Başbakanlarımızın, hükümetimizin ülkemize, Türkiye’ye yapmış olduğu hizmetlerden Bolu’nun da hak ettiği payı alabilmesi için milletvekili arkadaşımla birlikte el birliği ile gayret göstereceğiz, ter akıtacağız. Cenab-ı Hak layık olabilmeyi nasip etsin” diye konuştu.

“ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Milletvekili Fehmi Küpçi ise, milletin istikbali için çok önemli bir seçim geçirdiklerini ifade ederek, “1 Kasım seçimleri bu milletin istikbali için önemli bir seçimdi. Bizim açımızdan, milletimiz açısından, Bolu açısından milattı ve hamdolsun güzel bir netice çıktı. Huzur çıktı, istikrar çıktı. Bu ülkenin 100 yıllık, bin yıllık hikayesine ilişkin konjonktürü olan, konsepti olan, hedefleri olan, ideali olan hedeflerimize ulaşma noktasında bir adım daha atmış olduk. Ülkemize hayırlı olsun. Bolu halkımıza baki muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Ali Ercoşkun’a mazbatasını Hakim Yusuf Zabun takdim ederken, Fehmi Küpçü ise mazbatasını Merkez İlçe Başkanı Celaleddin Dönmez’den aldı.

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.