VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADD'Lİ GENÇLERDEN ATATÜRK NÖBETİ

11 Kasım 2015

Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları, Anıt Park’ta bulunan Atatürk Anıtı’nın önünde nöbet tuttular. Soğuk havaya aldırış etmeyen gençler Cumhuriyetinin bekçisi olacaklarına ant içtiler.

Yapılan etkinliğe CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şubesi Başkanı Elfaz Temiz’de destek verdi.

“BÜTÜN DEVRİMCİLER GİBİ KEMALİSTLER DE YENİDEN DOĞAR”

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan ADD Bolu Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Aksel Gültekin, “Onsuz 77 yıl geçti. Onsuz geçen 77 yılda karşı devrimin odakları önce ismini, sonra resimlerini, son olarak da kurduğu devletin baş harflerini, kurumlardan, milletin aklından, tabelalardan silmeye çalıştı. Sermaye gruplarının ve emperyalist güçlerin kuklaları haline gelmiş bu karşı devrimci odaklar Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün değerlerinden istifade edip, inandıkları değerlere dahi ters düşen hareketlere girselerde demokrasi sayesinde, hukuk devletinin olanaklarını sonuna kadar kullanıp aklanmaya paklanmaya çalışmışlardır. Hatta daha da ileriye giden bu kapitalizm oyuncakları “Olmasan da Olurduk” cümlesini sloganları haline getirip sosyal medya aracalığıyla Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret edebilmektedirler. Tuzluk olarak ifade edilen bu ve benzeri düşüncedeki bireylerin taşeronluğunu yapan yayın organlarıysa “Zulüm 1938’de son buldu” şeklinde alt yazılar geçmektedirler. Ancak bilinmelidir ki tarih devrimler sürecidir. Bütün devrimciler gibi Kemalistler de yeniden doğar ölümlerde” ifadelerine yer verdi.

1 yorum yapılmış
  • dede
    10 Kasım 2015 • 16:29
    :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.