VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHMUT ALAN BIRAKTI!

9 Kasım 2015

Göreve geldiği günden bu yana Bolu’nun birçok sorununu dile getiren ve mazlumun yanında anlayışı ile siyasette yer alan Bolu Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mahmut Alan, görevinden istifa etti.

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı etkinlikler ve çılgın projeleriyle birçok kesimin takdirini kazanan siyasetin renkli siması Mahmut Alan, Büyük Birlik Partisi Bolu İl Başkanlığı’ndan istifa etti. 17 ay önce göreve gelen Alan, bu süre zarfında karayollarından yaya yollarına, köylülerin sorunlarından sağlık sorunlarına kadar birçok konuya el atarak geniş yankı uyandırdı. Ani bir kararla istifa eden Mahmut Alan, yönetim anlamında yeterli desteği bulamadığını söyleyerek, “Maalesef bu süreçte kendimden de kaynaklanan yönetim anlamında desteği bulamadım. Burada bizlere gönül veren, bizleri desteklen birçok arkadaşımız dostumuz, ağabeyimiz, büyüğümüz, küçüğümüz herkese çok teşekkür ediyorum. İstifa kararı aldım.  Bunu kesinlikle seçim sonrası yönetimle genel merkezle alakalı bir sıkıntımız yok. Hatta ve hatta Türkiye’de en büyük haksızlık Büyük Birlik Hareketi’ne yapılmıştır. Şu anda halen şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun katili bulunmamıştır. Bundan sonraki süreçte de il başkanı olmasam da Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili çalışmalarda elimden geleni yapacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

 

İstifa kararıyla başka bir partiye geçip geçmeyeceği konuşulan Alan, siyasi bir geçişin söz konusu olmadığını belirterek, “İstemeyerekte olsa bırakmak durumunda kaldım. Bundan sonraki Bolu çalışmalarımızda bir dernek olursa bu baz da çalışmayı düşünüyorum. Bu düşünceye sevk eden de Bolu’da birçok derneğin var olması. Özellikle bana göre işadamları derneğinin kurulup sadece ramazandan ramazana faaliyet gösteriyor olması bunun dışında herhangi bir Bolu halkının derdi ile veya sorunuyla ilgilenmiyor olmaları. Bence Bolu’da aktif bir derneğe ihtiyaç var diye düşünüyorum. Bu anlamda destek bulursam Bolu’ya faydalı bir dernekle Allah nasip ederse devam etmek isterim. Ama şuanda herhangi bir siyasi düşüncem yok. Çok ses getiren şeyler yaptık. Emniyet mensubu çalışanlarımız, Belediye Başkanımız, Belediye Başkan yardımcılarımız, Valimiz, değerli Vali Yardımcılarımız her konuda hangi sorunu dile getirdiysek yetkili mercilere bildirdiğimizde ellerinden geleni yaptılar. Gerçekten çok üzgünüm” şeklinde konuştu.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.