VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE KURULTAY SAVAŞI...

8 Kasım 2015

1 Kasım seçimlerinin ardından CHP’de Olağanüstü Kurultay isteyen aralarında eski il başkanlarında olduğu 42 il başkanından kurultay çağrısı geldi. Kurultayda oy kullanacak Bolulu delegelerden eski İl Başkanı Fügen Kara’nın Kılıçdaroğlu’nun karşı cephesinde yer aldığı belirtildi. Kurultayda oy kullanamayacak olan CHP İl Başkanı Kazım Karsu’nun ise Kılıçdaroğlu’nu desteklediği ifade edildi.

CHP'nin son olağan kongrelerinde seçilen ve kurultay delegesi olan aralarında eski il başkanlarının da olduğu 42 il başkanı olağanüstü kurultay çağrısı yaptı.

BOLU’DA DURUM NASIL?

CHP’nin kurultayında oy kullanma hakkına sahip Bolu’da 5 isim bulunuyor. 2012 yılında belirlenen kurultay delegeleri Fügen Kara, Cemal Özsoy, Necdet Gören, Yüksel Suiçmez ve Mehtap Özcan Mısırlıoğlu isimlerinden oluşuyor. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’da, milletvekili olmasından dolayı doğal delege olarak oy kullanıyor. Delegeler arasında yapılan değerlendirmelerde Fügen Kara ve Yüksel Suiçmez’in değişimden yana olacakları, Cemal Özsoy, Necdet Gören ve Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’nun Kılıçdaroğlu’nun destekleyecekleri ifade edildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.