VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİLİ GENÇ BAŞKAN DÜNYA EVİNE GİRDİ

8 Kasım 2015

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Beyza Kılıç ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi. Genç çiftin düğününe AK Partililer tam kadro katıldı.

Bolu siyasetinin genç ismi AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Beyza Kılıç’la hayatını birleştirdi. Köroğlu Sofrası’nda düzenlenen sade bir  törenle dünya evine giren Sönmezel ve Kılıç çiftinin nikahını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıydı. Çiftlerin nikah şahitliğini ise, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gümrük ve Ticaret eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin yaptı. Nikâhı kıyan Belediye Başkanı Yılmaz, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek, nüfusun yaşlanmaması için çiftten 3 çocuk istedi. Konuşmaların ardından gelinin dedesi genç çiftin evlilik cüzdanını torununa takdim etti.

  Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve çok sayıda bakan ve AK Partili siyasetçi de düğüne telgraf göndererek genç çiftin mutluklarını paylaştı.

1 yorum yapılmış
  • YusufYILDIZ
    8 Kasım 2015 • 12:37
    Mutluluklar Başkanım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.