VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE YÜZLER GÜLÜYOR

6 Kasım 2015

AK Parti Genel merkezi tarafından vekaleten yürüttüğü İl Başkanlığı görevine asaleten atanan Nurettin Doğanay AK Parti Milletvekili Fehmi Küpçü, 1 Kasım seçimlerinde Bolu’da elde edilen yüzde 63’lük oy oranında büyük pay sahibi olan oy rekoru kıran ilçelere teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Cuma günü gerçekleşen ve Yeniçağa, Dörtdivan, Gerede ve Mengen ilçe teşkilatlarının ziyaret edildiği programlara,2 gün önce Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Mustafa Ataş’tan yetki belgesini alarak İl Başkanı olan Nurettin Doğanay, Milletvekili Fehmi Küpçü, Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“REİSE VEFA BORCUMUZU ÖDEDİK”

Tüm ilçeleri kısa süre içerisinde ziyaret edeceklerini belirten AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Bu seçim bizim Cumhurbaşkanımıza, koca reise vefa borcumuzu gösterme seçimiydi. Acaba miras mı yiyoruz, yoksa bu davaya sahip mi çıkıyoruz, Bunun ispatıydı. Allah’a şükürler olsun, böylesi önemli bir seçimden hepimiz alnımız dik bir şekilde zaferle çıktık. Hepinize hem partimize hem de milletimizin aydınlık yarınlarına ışık olduğunuz için emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“TERÖRLE MÜCADELEDE SONUNA KADAR GİDİLECEK”

Milletvekili Fehmi Küpçü’de, “Terörle mücadelede sonuna kadar gidilecek. Yerle bir edilene kadar operasyonlara devam edilecek. Kime ucu dokunursa dokunsun Paralel yapı ile mücadele de sonuna kadar gidilecek. Bakın bu ülkede millete tepeden bakıp sırça saraydan siyaset yapanlar var. AK Parti hiçbir zaman köleleri olmadı, ama hiç kimseye de ‘efendim’ demedi. Bizim 2 tane efendimiz var. Birincisi inancımız gereği Peygamber Efendimiz Aleyhissalâtü Vesselam, ikincisi de milletimiz. Onun dışında karşısında önümüzü ilikleyeceğimiz başka hiç kimse yok.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.